Forum » Zvok in slika » Problem z XP SV2 in Pinnacle 9.4
Problem z XP SV2 in Pinnacle 9.4
solex ::
Po formatiranju diska sem moral ponovno inštalirati XP PRO in SP2 in glejka zlomka:nise več postavil "pokonci" obstal je ko bi moral prikazati uvodno sliko...pustil sem ga cca.10 min. nato sem resertiral mašino in v zagnal varni način .....ponovno štartal in nič ...kaj je vzrok?
pa še to:ker potrebujem na pc program pinnacle 9 studio le ta pri inštalaciji zahteva SP 2
prosim konkretne odgovore...imam dobro mašino:P4 3.0 Ghz ,2 GB RAM vse kar rabiš za delo z video montažo
pa še to:ker potrebujem na pc program pinnacle 9 studio le ta pri inštalaciji zahteva SP 2
prosim konkretne odgovore...imam dobro mašino:P4 3.0 Ghz ,2 GB RAM vse kar rabiš za delo z video montažo
Back to nature
- zaklenilo: Stepni Volk ()
solex ::
Ok...to sem naredil...pa NI pomagalo....ponovno sem formatiral disk....naložil XP PRO ....brez SP2....naložil samo SP 1A...nato Pinnacle 9.4....in ......zadeva dela...100 na uro....hvala lepa vsem ki ste mi pomagali.....prišel sem do sklepa da SP2 ni OK...se kdo strinja ?
Back to nature
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava kamere digital 8Oddelek: Zvok in slika | 875 (755) | roadruner |
» | Korektura osvetlitve in kontrasta video posnetkov!!!Oddelek: Zvok in slika | 1051 (941) | montinjak |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20212 (7758) | dire |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2303 (1877) | Jakka |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7199 (5135) | maxy |