Forum » Pomoč in nasveti » težava z zagonom
težava z zagonom
die_hart ::
Hja imam problem.
Ne pridem v XP-je.
Pride do tam, kjer bi moralo boot-at, tam se ustavi in ne gre več naprej. Včasih je pomagal da sm ga malo pustil ugasnjenega in je potem šlo naprej, sedaj pa še to ne pomaga.
Resetirov sm bios, pustil izštekanega, 100x resetirov, pa še zmer ne dela.
Kaj za hudiča je narobe??
Lp, diehart
Ne pridem v XP-je.
Pride do tam, kjer bi moralo boot-at, tam se ustavi in ne gre več naprej. Včasih je pomagal da sm ga malo pustil ugasnjenega in je potem šlo naprej, sedaj pa še to ne pomaga.
Resetirov sm bios, pustil izštekanega, 100x resetirov, pa še zmer ne dela.
Kaj za hudiča je narobe??
Lp, diehart
MihaFirst ::
Men pomaga če izklopim trdi disk pa ostale pogone pa spet priklopim, tak da je prenovljen...
www.gamma.si
stromar ::
napihnjeni kondenzatorji na plati, sesut sistem, zanič disk, preveč navit procesor, pregrevanje procesorja
nekaj od tega verjetno
Lp
nekaj od tega verjetno
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stromar ()
Po moje so windowsi šli v *****. kaj ti pa napiše čist na koncu?
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
die_hart ::
No sedaj mi celo napiše:
Windows could not start becuase of a computer disk configuration problem.
Windows could not start becuase of a computer disk configuration problem.
stromar:
to bo to, ja. ampak, se ga še da rešit, čeprav so šli vsi podatki zdele že rakom žvižgat
to bo to, ja. ampak, se ga še da rešit, čeprav so šli vsi podatki zdele že rakom žvižgat
www.gamma.si
stromar ::
Meni se je isto zgodilo pri mojem disku. Vedno slabše je bral podatke, na koncu ni uspel več naložit sistema. Ko se je med nalaganjem ustavil, je lučka za disk svetila, tako, da lahko po temu sklepaš, ali je res disk kriv
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z nezaznavanjem diska (NUJNA POMOC)Oddelek: Strojna oprema | 1943 (1439) | LeXani |
» | kaj bi blo lahk krivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1075) | mihec87 |
» | Trdi disk - rešitev podatkov po odpovediOddelek: Strojna oprema | 1858 (1539) | tebodi |
» | PC se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 952 (779) | RedDeath |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3302 (2592) | Blizz |