Forum » Strojna oprema » matična plošča
matična plošča
tx-z ::
Evo zdej mam pa dost tega. V biosu naštelam lepo hitrost bus-a za proc na 166-iz 133(res sm hitr opazu da mi komp ne dela na 1.83GHz ampak 400MHz počasnj..po enmu letu skor).....Naštelu da dela ram na 133(DDR266) in lepo zagnau, pridm v windowse...zaženm cpu-z...in vidm da delata obadva sinhromo, torj ram na ddr333 in proc lepo na tisti frekvenci!! Še dobr da mi ni skurl rama fak ...tale matična je res cursed..Sam da povem svojo stvar no, pomojm nben neb znau pomagat...Kr tut že v drugi temi sm omenu da sm dau hitrost diska na ata133, delal je pa na ata33
drgač pa matična K7VT4APro 1.0x, proc athlon 2500+, ram 2*256MB(ddr266)
drgač pa matična K7VT4APro 1.0x, proc athlon 2500+, ram 2*256MB(ddr266)
tx-z
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
zee ::
in kaj je tu vprašanje?
Glede diska: si pogledal, če uporabljaš 80-žilni IDE kabel? Imaš vklopljen UDMA za IDE kanal v biosu? A disk sploh podpira ata133?
Glede diska: si pogledal, če uporabljaš 80-žilni IDE kabel? Imaš vklopljen UDMA za IDE kanal v biosu? A disk sploh podpira ata133?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
tx-z ::
Ja to da bi mogl rami delat na 266MHz proc na 333MHz torej asinhromo...delal so pa vsi na istm! Tko da sm lah sam srečn da ni skurl ramov, k so samo ddr266!
Glede diskov smo pa že vse možnosti obdelal v drugi temi in ja so ata133, kr so mi na prejšni matični delal na tej hitrosti, mam 80žilne kable, mam ukloplen udma6, ampak vse kr da iz sebe je udma2
Glede diskov smo pa že vse možnosti obdelal v drugi temi in ja so ata133, kr so mi na prejšni matični delal na tej hitrosti, mam 80žilne kable, mam ukloplen udma6, ampak vse kr da iz sebe je udma2
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 13192 (9605) | DjTonic |
» | Sinhrono in asinhrono..?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1665 (1612) | Klemenn |
» | Pomoc pri nakupu "osnovnega" pc-ja oz. kako je z graficnimi k so na motherboardih???Oddelek: Kaj kupiti | 1418 (1200) | amper |
» | 266mhz vs 333mhz ddr ramiOddelek: Strojna oprema | 1295 (1173) | OZZY |
» | Ali se nakup dobre osnovne plošče sploh splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2231 (1011) | slawc |