Forum » Pomoč in nasveti » Program za password protected mape
Program za password protected mape
matter ::
Živjo,
zanima me kateri program bi omogočal, da bi bilo za pregled določene mape potrebno vpisat geslo.
Ker je particija fat32 ne morm uporabit permissionov za userja.
Če je program zastonj je še bolje, je pa vseeno ali je za plačat.
Sam sem našu kar nekaj programov, ampak majo vsi tako da mapo skrije, ali pa je zmeraj potrebno odpret posebej program pa kliknit na unlock.
Jat samo rabim da ko kliknem mapo vpraša za geslo, in ko vpišem me spusti notri.
zanima me kateri program bi omogočal, da bi bilo za pregled določene mape potrebno vpisat geslo.
Ker je particija fat32 ne morm uporabit permissionov za userja.
Če je program zastonj je še bolje, je pa vseeno ali je za plačat.
Sam sem našu kar nekaj programov, ampak majo vsi tako da mapo skrije, ali pa je zmeraj potrebno odpret posebej program pa kliknit na unlock.
Jat samo rabim da ko kliknem mapo vpraša za geslo, in ko vpišem me spusti notri.
Grem basket pa bom neloke metal
roli ::
Jaz bi ti za to priporočal Folder Acces 2.0.
Klik
Program zaklene mapo z geslom katerega rabiš,če hočeš program odstranit ali pa odpret.Deluje preprosto. Ga namestiš vpišeš geslo potem pa potegneš mapo v njega ali pa program zapreš ( se ne minimira ampak ugasne ) in z desnim klikom izbereš mapo in daš lock folder.Če hočeš mapo odpret bo program zahteval geslo.
Klik
Program zaklene mapo z geslom katerega rabiš,če hočeš program odstranit ali pa odpret.Deluje preprosto. Ga namestiš vpišeš geslo potem pa potegneš mapo v njega ali pa program zapreš ( se ne minimira ampak ugasne ) in z desnim klikom izbereš mapo in daš lock folder.Če hočeš mapo odpret bo program zahteval geslo.
http://www.r00li.com
nejc_ ::
Preveri truecrypt - je mnogo vec, kot samo "vmesni clen" za dostop do datotek/map. Je portabilna zadeva.
matter ::
rolihandrej:
super, točno to sem rabu, pa še free je.
nejc: bom tut to pogledu kak zgleda.
hvala obema
super, točno to sem rabu, pa še free je.
nejc: bom tut to pogledu kak zgleda.
hvala obema
Grem basket pa bom neloke metal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki ZAKLENE MAPO Z GESLOM a jo ne skrijeOddelek: Pomoč in nasveti | 4197 (3764) | mtosev |
» | Zakleni mapoOddelek: Programska oprema | 2195 (2020) | Galaxy |
» | FolderAccess2.1Oddelek: Programska oprema | 1237 (1175) | barelyLegal |
» | Kako zaščitit podatke?!Oddelek: Programska oprema | 1770 (1601) | Jeronimo |
» | Kako nastavit geslo za eno mapoOddelek: Programska oprema | 2877 (2705) | luky |