» »

povazava bluetooth slušalke za skype

povazava bluetooth slušalke za skype

maracser ::

Ali mogoče kdo ve kako se spremenijo nastavitve za uporabo bluetooth slušalke namesto navadnega vgrajenega mikrofona na laptopu. Slušalko imam povezano z računlnikom, ne vem pa kje prestavim, da bom lahko uporabljal slušalko za skype.

SimplTech ::

Nekaj informacij najdeš tukaj: Blueetooth + Skype info

Z googlom sem pa našel en software, ki je narejen ravno za to kar ti potrebuješ - namreč omogoča ti lažje povezovanje Skypa in bluetooth slušalk, a je narejen za Widcomm Bluetooth driverje - za več info preglej tole: Skypeheadset

Nekaj info se mogoče najde tudi na tejle strani: Using BLUETAKE Bluetooth Headset/Headphone with Skype

No našel sem pa tudi info o tej temi na Skype forumih. Glej tole temo: This is how to make a Bluetooth headset work with Skype and XP SP2

Za več stvari pa vprašaj strica googla

maracser ::

Hvala za uporabne informacije. Sicer sem probal na Skypeheadset,
ampak oni prodajajo en programček, katerega potem nisem downloadal, saj sem našel vse potrebne inf. na tvojem drugen linku This is how to make a Bluetooth headset work with Skype and XP SP2.
Možakar je lepo po vrsti opisal rešitev težave, ki nastane zaradi MS Driverjev ki jih je potrebno onemogočit. Šel sem korak za korakom in uspel inštalirati, kot je opisano, sedaj vse super deluje.
Zares dobre informacije. Hvala tudi tebi za vir.
javascript:smesko(':D ');

SimplTech ::

Ni problema, samo da dela kot mora :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???

Oddelek: Kaj kupiti
265766 (4095) sheldon
»

Mobitel - računalnik

Oddelek: Mobilne tehnologije
63086 (2909) microera
»

[BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/Mikrofon

Oddelek: Kaj kupiti
95048 (4667) k4vz0024
»

bluetooth slušalke + usb dongle težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
192378 (2097) nokia6310
»

Navaden telefon preko PC-ja do internetne telefonije - kako?

Oddelek: Pomoč in nasveti
82028 (1866) Caligula

Več podobnih tem