» »

nič ne dela

nič ne dela

reptilia ::

je že imel kdo takšen problem da mu je takoj ko je zagnal igro vrglo ven pa so mu winsi pač vn vrgli en hud error? ali pa je pognal igro pa se mu je računalnik ponovno zagnal...... res me zanima kaj bi lahko bilo narobe
Forgive your enemies, but never forget their names.

AirDevil ::

Grafa, proc?
Navita grafa? Navit proc?

Keri špili to delajo? Ali se je to začelo pojavlati po kakšni novi naložitvi gonilnikov? Si karkoli spreminjal? Si dodajal kakšne nove komponente da bi rabil boljši napajalec ( katerega imaš sedaj)? Opiši lepo prosim bolj podrobno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AirDevil ()

P4 1700, radoen 9600pro, 80gb disk, 1gb rama :::::nič navito::::
dela stronghold pa hearts of iron2
ne dela guild wars, css, skratka nič novejšega
dobil sem virus čisto po moji krivdi, (sophos mi ga je hotel zbrisati pa mu nisem dovoliu) takrat mi igre niso delale potem pa sem
nanovo naložil računalnik z vsemi novimi gonilniki delalo je nekaj časa (1 dan)potem pa spet nič.....
znova nanovo naložim spet nič ne dela ....... sumim da je zanič cd od windowsev naložim z drugim cdjem NIČ .....zaradi guildwarsev sem kontaktiral z arena net supportommučili smo se kakšen teden brez uspeha nazadnje so mi naročili naj stestiram z enim programom memory..... ju3 še enkrat formatiram rame ker mi trenutna verzija windowsev teži za aktivacijo :D :D :D

veilik problem.....:8)

aja napajalnik 350W, noter mam dodatne vente (2x80mm 2x120mm) pa dodatno hlajenje na grafi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem z Windows 8

Oddelek: Pomoč in nasveti
253173 (2274) Dober dan
»

Radeon 4870 - problemi z driverji

Oddelek: Pomoč in nasveti
385442 (2505) dziht
»

asus nvidia 7600gs

Oddelek: Zvok in slika
131484 (1121) Q_4
»

Win XP ... kako neboleče(brez "format") posodobit računalo(menjava plate in procesorj

Oddelek: Operacijski sistemi
281814 (1373) borisk
»

Je 200 MHz FSB problem ?????

Oddelek: Navijanje
171308 (1068) OZZY

Več podobnih tem