Forum » Operacijski sistemi » Clakckconnect in linuxdrajverji za ethernet kartice
Clakckconnect in linuxdrajverji za ethernet kartice
PcPostar ::
Jaz imam doma enp starmo mašino, ki jo žeilm zrihtat kot getaway service. Ampak imam notri dve stari LAN kartici in se mi zdi, da se mi drajverji ne nalozijo vredu. Nalagal sem gor Clarconnect. Zdej me zanima, ce mi lahko kdo pomaga najt kaksno listo teh kartic, za katere so linux drajverji ze vkljuceni v tistem iso, ki ga potegnem dol z njihove strani. Dejte pomagat prosim, ker jaz tega ne najedem nikjer. Na strani jim sicer pise, da nej pogledam guidelines, ki pa jih nenajdem niker!
Nisem nabolj domac v linux sistemih in ne bi rad dodatno nalagal gnilnike za kartice.
Skratka, ktere mrezne kartice nej zdej nabavm (dve pac rabm), da bom lahko uspesno nalzil gor Clarconnect.
Hvala!
www.clarkconnect.com
Nisem nabolj domac v linux sistemih in ne bi rad dodatno nalagal gnilnike za kartice.
Skratka, ktere mrezne kartice nej zdej nabavm (dve pac rabm), da bom lahko uspesno nalzil gor Clarconnect.
Hvala!
www.clarkconnect.com
Čisto navadne z realtekovim čipom - nimaš kej zgrešit.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
PcPostar ::
Ok, super! ravno tak odgovor sem dobil tudi na wlan-sat.Ok, hvala!
kar se driverjev tiče, realtek v glavnem suva, orintiraj se pa po modelih čipov na karticah in ne po modelih kartic.
Skoraj vse low-cost zadeve imajo Realtek-a 8139 gor, pa v imenu sploh nimajo besede Realtek, če sploh imajo kako ime.
Torej poglej na čip in poišči temu ustrezen driver.
Skoraj vse low-cost zadeve imajo Realtek-a 8139 gor, pa v imenu sploh nimajo besede Realtek, če sploh imajo kako ime.
Torej poglej na čip in poišči temu ustrezen driver.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | Drajverji 2: "unknown devices" za mrežne in tv kartico in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 910 (853) | WinXP |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2391 (1373) | sidd |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1816 (1348) | polde66 |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7390 (5773) | Azrael |