Forum » Programska oprema » Kako narediti da so meniji v frontpagu explorer like?
Kako narediti da so meniji v frontpagu explorer like?
dado75 ::
Ojla!
Zanima me, če se da in kako, da bi naredil v frontpage eno stran in potem bi izbriral glavne strani in podstrani kot v explorerju v vindowsih.
Se pravi izgleda naj nekako tako:
+NOVICE
I-slovenija
I-Svet
I-Šport
I-itd...
+VREME
+ZABAVA
+IGRE
+ITD...
Upam, da me razumete kaj hočem...imam par glavnih menijev(NOVICE,VREME,ZABAVA etc) in potem ko klikneš na + pri željenem meniju se ti za tisti meni odprejo še ostali podmeniji....kot to počnemo pri explorerju v vindovsih.
Hvala in lp!
Zanima me, če se da in kako, da bi naredil v frontpage eno stran in potem bi izbriral glavne strani in podstrani kot v explorerju v vindowsih.
Se pravi izgleda naj nekako tako:
+NOVICE
I-slovenija
I-Svet
I-Šport
I-itd...
+VREME
+ZABAVA
+IGRE
+ITD...
Upam, da me razumete kaj hočem...imam par glavnih menijev(NOVICE,VREME,ZABAVA etc) in potem ko klikneš na + pri željenem meniju se ti za tisti meni odprejo še ostali podmeniji....kot to počnemo pri explorerju v vindovsih.
Hvala in lp!
Microsoft ::
Ni glih to, kar hoces, je pa pdobno. Ce imas Web Site, potem gres tako: Insert > Web Component > Link Bars
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
dado75 ::
Hvala obema...še posebej tebi Microsoft. Nevem kako nisem tega sam našel ampak never mind that....važen, da vem zdej kako naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo piše blog? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12727 (4145) | Tarzan |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4131 (3057) | grofsi |
» | IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14120 (9083) | OrlyTM |
» | Internet Weather (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14652 (11199) | Spc |
» | Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7130 (6876) | OmegaBlue |