Forum » Zvok in slika » Audio Rip
Audio Rip
shadow1 ::
Pozdrav. Ko pri nekaterih originalnih(ali pa tudi ne) audio CD-jih le-te poskušam pretvoriti v WAV, dobim kdaj na začetku pesmi šumenje(ponavadi na nekaj prvih). Še bolj pogosto se mi to dogaja, ko naredim z Nerotom image glasbenega CD-ja.
Ali je za to kriva CD enota ali pa je to problem CD-jev?
Ali je za to kriva CD enota ali pa je to problem CD-jev?
matevzm ::
Pri glasbi je lahko na zacetku pesmi za kaksen delec seunde odstopanja. Se da nastaviti v EACu in bojda ima tuidi Nero opcijo za kalibracijo tega offseta. Preberes CD in ga zapces na RW in pogledas za koliko se razlikujeta CDja. Pobrskaj po Nerotu, jaz to tako iz slisanega, meni ni nagajalo tudi brez kalibriranja (oz nisem opazil). Nastavitev je odvisna od bralne in zapisovalne enote, tako da ne mores kopirati nastavitev koga drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EMA 2011Oddelek: Loža | 6053 (4961) | mojsterleo |
» | Program Sonic MyDVD ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 1189 (1147) | CaqKa |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2009 (1742) | ssokec |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2565 (2292) | dualband |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2221 (1818) | celica |