Forum » Omrežja in internet » Internet problem
Internet problem
Reddmen ::
Mene pa zanima če je možn da se modem al pa ethernet kartica pregreje? K pr men net konstantno dela 5 dni po tem pa zgubim connection al pa začne net zlo počas delat. Po tem morm PC ugasnt in ga pustit vsaj 30min, če ga prej prižgem internet še vedno zlo počas dela(al pa sploh ne). Fora je v tem da če primm modem je zlo vroč, a je to normaln?
iNN ::
Če si pri siolu in imaš potem "tabelega" callistota se verjetno pregreva, jaz bi bolj rekel za modem kot pa za kartico. Torej pri meni je bla rešitev da sem ga dvignil v zrak ter odstranil iz bližine radiatorja. Lahko pa da je tudi modem zanič. Pri meni se je to enkrat zgodilo, net mi je delal strahotno počasi, ko sem zamenjal modem so se stvari postimale.
==
Reddmen ::
Ne nimam statičnga ip-ja , modem je pa Motorola Surfboard cabel modem (star je 3 leta). jutr ga bom odpru in prepihu (mogoče se je kej praha nabral notr in se kej več segreva?)
FR34K ::
Hehe pri meni je blo isto pa nisem mel pojma kaj naj bi naredil. Na koncu sm poštudiru da ga lahko dam v skrinjo in dela. To je bila rešitel in deluje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMIS-ov enkom modemOddelek: Omrežja in internet | 16148 (9721) | d4vid |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16736 (9201) | alespot |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3423 (2479) | marky007 |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3694 (3378) | Azrael |
» | minuta molkaOddelek: Navijanje | 1520 (1129) | srale |