Forum » Izdelava spletišč » Kako najlazje narediti web anketo
Kako najlazje narediti web anketo
Witboy ::
Hoj!
Zanima me kako v najhitrejsem moznam postopku pa po moznosti najlazjem (delala bo moja deklca) narediti neko web anketo. Vsebovati bi morala neke določene odgovorje na vprašanje kot je a, b, c in pa se moznost po vpisu dolocenih komentarjev al pa dejansko odgovore na v prasanja. Pa da bi pac bila to mal obseznejsa anketa v smislu s stevili vprasanj.
Pa da bi pol mela nekak normalen pregled rezultatov.
thanks
Zanima me kako v najhitrejsem moznam postopku pa po moznosti najlazjem (delala bo moja deklca) narediti neko web anketo. Vsebovati bi morala neke določene odgovorje na vprašanje kot je a, b, c in pa se moznost po vpisu dolocenih komentarjev al pa dejansko odgovore na v prasanja. Pa da bi pac bila to mal obseznejsa anketa v smislu s stevili vprasanj.
Pa da bi pol mela nekak normalen pregled rezultatov.
thanks
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Beta testers neededOddelek: Izdelava spletišč | 5056 (3144) | HardFu |
» | kratka anketa, pomoč pri diplomski - kaznivo dejanje v afektuOddelek: Šola | 1682 (1234) | ZaphodBB |
» | Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 11926 (9134) | poweroff |
» | Potek raziskave o odnosu do spletnega oglaševanja na Slo-Techu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 8505 (7079) | poweroff |
» | Prosnja za sodelovanje v resni anketiOddelek: Loža | 1782 (1520) | Lunik |