Forum » Pomoč in nasveti » DC++ mi ne downloadat od večih naenkrat
DC++ mi ne downloadat od večih naenkrat
pžvmbfptko ::
DC++ mi ne downloadat od večih naenkrat...
ko dam naj poišče alternativne vire jih najde ogromno...downloada mi pa le od enega.
Kaj naj naredim?
hvala za pomoč
ko dam naj poišče alternativne vire jih najde ogromno...downloada mi pa le od enega.
Kaj naj naredim?
hvala za pomoč
- zaklenil: OmegaBlue ()
farko ::
Okol dcc+ mene zanima če bi hotel kdo povedat kako nastavit ker men neki časa dela pa mrkne pa spet dela.In ali je na oni strani ki je označena klik tudi za 0.674 slovenski prevod.Je kdo toliko prijazen da bo povedal?
farko
urosz ::
jaz pa mam problem, da spodaj v transfer oknu ne vidim imena datoteke, ki down/up loadam. kaj naredit??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urosz ()
Backup22 ::
Nič ni narobe s tem (pač dlja od večih hkrati)! Meni dela vse OK!
farko zakaj pa rabiš SLO prevod? Sej program ni tako komplexen... Newem če obstaja... poglej na stran - tam zher piše, če je...
farko zakaj pa rabiš SLO prevod? Sej program ni tako komplexen... Newem če obstaja... poglej na stran - tam zher piše, če je...
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevodi, prevodi... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8274 (1621) | DarwiN |
» | Tudi v Sloveniji se obeta enotna cena knjig (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21133 (16341) | HeMan |
» | eCommerce online trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 2013 (1516) | JanezekNovak |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15828 (11310) | mmorph |
» | zen-cart: slovenski prevod / monetaOddelek: Izdelava spletišč | 3976 (3426) | mrezna |