Forum » Operacijski sistemi » Windows XP setup cannot continue
Windows XP setup cannot continue
Winny ::
Imam kar nekaj let star prenosnik (Pentium III) in mi povroca tezave pri nalaganju katerih koli windowsov. Pri nobenih se ne dokonca namestitev.
Pri Xpjih se mi pojavi:
"Setup has determinated that drive C: is corrupted and canot be repaired. Setup cannot continue. To quit Setup, press F3."
Podobno je z Win ME in 98. Noben se ne nalozi. Bi kdo vedel, v cem je problem?
Pri Xpjih se mi pojavi:
"Setup has determinated that drive C: is corrupted and canot be repaired. Setup cannot continue. To quit Setup, press F3."
Podobno je z Win ME in 98. Noben se ne nalozi. Bi kdo vedel, v cem je problem?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Poldi112 ::
Mogoče v disku. Snemi si kak cd za pregled diska in ga preglej.
Sicer bi pa na tvojem mestu na tak notebook dal win2k (če bi hotel win).
Sicer bi pa na tvojem mestu na tak notebook dal win2k (če bi hotel win).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Winny ::
Evo zdaj mam neko novo sporocilo.. mogoce bo kaj pomagalo, komu, ki bi vedel zakaj gre.
Setup was unable to format the partition. The disk may e damaged.
Make sure that drive is switchedon and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devces are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter....
You must select a different partition for Windows XP.
Setup was unable to format the partition. The disk may e damaged.
Make sure that drive is switchedon and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devces are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter....
You must select a different partition for Windows XP.
Person ::
Mogoč je MBR (Master boot record) koruptana ... no, če nimaš nič kaj uporabnih podatkov na disku, potem poskusi z WinXP setup programom pobristai vse particije ... potem pa lepo na novo ustvariš sitemsko particijo in poskusiš s srečo.
Let's make something useful!
kolumb007 ::
Ultimate boot CD
Tule imaš en zelo dober program, ki ti omogoča izbiro proizvajalca tvojega diska in možnost formatiranja, pregledovanja,....tvojega diska. Poskusi, mogoče pomaga.
Tule imaš en zelo dober program, ki ti omogoča izbiro proizvajalca tvojega diska in možnost formatiranja, pregledovanja,....tvojega diska. Poskusi, mogoče pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z nalaganjem sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1222) | misek |
» | Instalacija windowsow - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1691 (1295) | misek |
» | Formatiranje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3939 (3437) | Leks |
» | Težava z nalaganjem windowsev na novi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1199) | nsane |
» | Disk negre formatiratiOddelek: Strojna oprema | 1197 (1021) | nodes |