Forum » Kaj kupiti » Vulcano 2
Vulcano 2
Tomi ::
Reče se Volcano II, prodaja pa ga Mlacom in še ena JAE..
Če ne, pa poskusi na Tržaški 2, firma je nekaj v zvezi z elektroniko ( imena ne vem ).
Če ne, pa poskusi na Tržaški 2, firma je nekaj v zvezi z elektroniko ( imena ne vem ).
metrodusa.blogspot.com
Borci ::
Katerega pa si kupil? 7000 obratov ali 4500?
Zanima me, ali je vredno tvegati toliko hrupa oz. ali je oni 4500 dokaj tih.
Zanima me, ali je vredno tvegati toliko hrupa oz. ali je oni 4500 dokaj tih.
_Mortal_ ::
Za par stopinj manj ni vreden tolikšnega hrupa
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
sirotka ::
Ma je vredno, "za par stopinj", sej če se mau spoznaš, si nalotaj gor upor, in potem si to priklopi na stikalo in boš lahko upor priklopu in odklopu
Koci ::
Vzel sem tistega z 5.000 obrati - vsaj tako mi kaže, je pa malo bolj hrupen od običajnih hladilnikov. Kar se tepmerature tiče, pa mam na svojem THunderbirdu 1.2 ghz 42 C.
Panta rei!!
Tic ::
Jst sm kupu en X ventilator za 1,5k , a je bil preglasen (6000rpm), sm dal upor gor, tko da jih ma 5200 in mam 39 ko sem na ircu oz. na internetu. V igrah ne preraste čaz 42!!!
100% kaže prav!
100% kaže prav!
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1291 (947) | peci |
» | Fantje, dajte povedat ali je tole vredu ali ne?:)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1527 (1218) | Hux |
» | Normalna temperatura enega XP1800+Oddelek: Navijanje | 991 (706) | para-site |
» | VOLCANO 6 CU/+ nasvetOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1641 (1139) | OChack |
» | MENJAVA ventilatorja na Thunderbirdu;Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 996 (884) | Malecky |