Forum » Pomoč in nasveti » messenger hecker
messenger hecker
kiki13 ::
Zdravo!
jest bi pa vprašu če poznate še kšne programe kot je messenger discovery s katerimi lahko nrp. nardiš tko k pišeš da se vid kot da bi on pisu al pa da mu vzameš sliko....
hvala za odgovore! aja pa da nau kdo mislu da js to hečem v slabe namene.
jest bi pa vprašu če poznate še kšne programe kot je messenger discovery s katerimi lahko nrp. nardiš tko k pišeš da se vid kot da bi on pisu al pa da mu vzameš sliko....
hvala za odgovore! aja pa da nau kdo mislu da js to hečem v slabe namene.
kiikii
- zaklenil: gkovac ()
#000000 ::
Itaq da nimaš slabih namenov, verjamemo vate, in verjamem da bo tole šlo po hitrem postopku pod ključ. LP
R33D3M33R ::
A da nočeš to v slabe namene?
To pravi vsak. Ko sem zapustil IRC sem mislil, da se bom znebil takih wannabe hekerjev - script kiddijev, a so očitno že na veliko navalili na chat programe. Grow up in pozabi na take programe. Začni uporabljati MSN kot se spodobi. Za vragolije s skriptami je IRC, tam te bodo zagotovo veseli.
To pravi vsak. Ko sem zapustil IRC sem mislil, da se bom znebil takih wannabe hekerjev - script kiddijev, a so očitno že na veliko navalili na chat programe. Grow up in pozabi na take programe. Začni uporabljati MSN kot se spodobi. Za vragolije s skriptami je IRC, tam te bodo zagotovo veseli.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
gkovac ::
a morm kaj posebaj komentirat?
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anonimizacija z deepfakiOddelek: Novice / Zasebnost | 4626 (3076) | carota |
» | Prepoved slikanja v SPARu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20344 (15697) | car100 |
» | Klic iz Telekoma.........Oddelek: Loža | 3106 (2521) | 49106 |
» | Tiskanje na pivoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5298 (3876) | Wirko |
» | Varnostna luknja v PHP verzije 3.0.10 do 4.1.1Oddelek: Novice / Varnost | 2190 (2190) | PaJo |