Forum » Zvok in slika » Dvd software in zvocniki
Dvd software in zvocniki
TensorTensor ::
Imam zvocnike Aiwa UZ-Us501 z zunanjim odkodirnikom, na katere se prenasa signal
preko Usb-ja Spdif. Zraven je biu prilozen WIndvd 5.0, kjer vse deluje lepo in prav, mogoce je malce zastarel...
na Windvd 7.0 pa 'spdif out to external processor' funkcije ne morem oznaciti. Tudi v Powerdvdju
stvar ne deluje. Gre se mi predvsem za predvajanje zvoka 5,1 preko SPDIF out in zunanjega odkodirnika in me zanima,
ce pozna kdo se kaksen kvaliteten Dvd program, na kateremu bi stvar delovala. Hvala.
preko Usb-ja Spdif. Zraven je biu prilozen WIndvd 5.0, kjer vse deluje lepo in prav, mogoce je malce zastarel...
na Windvd 7.0 pa 'spdif out to external processor' funkcije ne morem oznaciti. Tudi v Powerdvdju
stvar ne deluje. Gre se mi predvsem za predvajanje zvoka 5,1 preko SPDIF out in zunanjega odkodirnika in me zanima,
ce pozna kdo se kaksen kvaliteten Dvd program, na kateremu bi stvar delovala. Hvala.
/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DTS preko spdif outOddelek: Zvok in slika | 2421 (2180) | gumby |
» | 5.1, razlagaOddelek: Zvok in slika | 1257 (1134) | Gabro |
» | spdif/digitalni Avdio iz PC na TV?Oddelek: Zvok in slika | 1442 (1287) | Cuoresportivo |
» | Nov test - Audigy2Oddelek: Novice / Nova vsebina | 2698 (2698) | Jaffa |
» | AC3 digitalni izhod na SB Live! ValueOddelek: Zvok in slika | 1148 (1004) | zile |