Forum » Pomoč in nasveti » Dos programi na Win XP
Dos programi na Win XP
beni ::
Živjo,
ker iskanje ni dalo uporabnega nasveta spet težim tukaj. Mulo je privlekel nek CD z kao igricami in programi za DOS (ne se smejat - iz vrtca) . Pri sosedu ima mula nekaj od tega naloženo na compu in zadeva deluje na Win XP, pri meni pa ne. Kako naj zadevo spravim v pogon. Kaj moram spremeniti v nastavitvah? So pa to razne pobarvanke, pravljice, enostavne igrice...
Če ne bo šlo drugače mu bom na stari disk naložil Win 98. tam preverjeno deluje, me pa zanima, zakaj ne na XP.
LP Beni
ker iskanje ni dalo uporabnega nasveta spet težim tukaj. Mulo je privlekel nek CD z kao igricami in programi za DOS (ne se smejat - iz vrtca) . Pri sosedu ima mula nekaj od tega naloženo na compu in zadeva deluje na Win XP, pri meni pa ne. Kako naj zadevo spravim v pogon. Kaj moram spremeniti v nastavitvah? So pa to razne pobarvanke, pravljice, enostavne igrice...
Če ne bo šlo drugače mu bom na stari disk naložil Win 98. tam preverjeno deluje, me pa zanima, zakaj ne na XP.
LP Beni
Pojma nimam ...
Gwanaroth ::
Posnami cel CD na disk in igrico laufaj z diska. Na .exe fajl klikni z desno tipko, izberi Properties, nato jeziček Compatibility ter "Run in compatibility mode for:" in iz spustnega seznama zbereš Win98.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznana težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1161) | beni |
» | Pomoč pri konfiguraciji compaOddelek: Pomoč in nasveti | 938 (878) | beni |
» | Popolno formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1437) | beni |
» | Oddaljen dostop - NUJNO !Oddelek: Programska oprema | 1619 (1439) | Ex0rC|5t |
⊘ | Overnet - nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 1127 (1083) | CaqKa |