Forum » Kaj kupiti » konfiguracija do 200.000 sit
konfiguracija do 200.000 sit
markosus ::
Zdravo.
Nisem ravno v tem fohu nabavljanja opreme in me zanima koliko lahko potegnem iz računalniške industrije za 200.000 sit?Gre za osebni računalnik,ki bi imel 1 gb rama in operacijski sistem.Namenjen za pisarniška dela,internet dolvleka,nekaj tudi iger.Zadevo nameravam vzeti na obroke zato me zanima kaj lahko oziroma se mi splača kupiti.
Lep pozdrav.
Nisem ravno v tem fohu nabavljanja opreme in me zanima koliko lahko potegnem iz računalniške industrije za 200.000 sit?Gre za osebni računalnik,ki bi imel 1 gb rama in operacijski sistem.Namenjen za pisarniška dela,internet dolvleka,nekaj tudi iger.Zadevo nameravam vzeti na obroke zato me zanima kaj lahko oziroma se mi splača kupiti.
Lep pozdrav.
M4TECH ::
V trgovinah katere ponujajo Raiffeisen Bank kredite. Vzameš lahko do 24 obrokov in dobivaš domov položnice.
AMD64 3ghz
2x 512 MB Geill DDr Ram
Asus ali Dfi plata
6800 GS
....
AMD64 3ghz
2x 512 MB Geill DDr Ram
Asus ali Dfi plata
6800 GS
....
billy ::
Ni samo raifasen kredit, je pa najdražji.
Za pisarniško delo je pa 200k preveč. Rajši investiraj v dober monitor kot pa gepl
Za pisarniško delo je pa 200k preveč. Rajši investiraj v dober monitor kot pa gepl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kredit za stanovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18703 (16239) | 3p |
⊘ | 1,2,3 kreditOddelek: Loža | 3401 (2976) | bluefish |
» | Kje kupiti robo na več obrokov brez obrestiOddelek: Kaj kupiti | 7674 (6926) | bluefish |
» | Nakup računalniških komponent na obroke?Oddelek: Kaj kupiti | 2231 (1844) | boštjan |