Forum » Operacijski sistemi » Digital Alpha
Digital Alpha
Vanadium ::
Kateri sistemi podpirajo dec alpha procesorje?? Vem da je v win NT 4 podpora vgrajena, unix, ter nekateri linuxi, je podprt mogoce win 2000pro ker naj bi to bili win nt 5.0
L.P.
L.P.
Poldi112 ::
Win2000 ni za Alpho. Ceprav mislim da so jih razvijali.
Neka naravna izbira za Alpho je openvms. Podpirata jo pa tudi Linux in BSD. Pa verjento se kaj.
Neka naravna izbira za Alpho je openvms. Podpirata jo pa tudi Linux in BSD. Pa verjento se kaj.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
luli ::
Ne koliko sem jaz seznanjen so Windows NT 4.0 zadnji Microsoftov OS, ki je tekel na DEC Alpha procesorjih. Tudi sam sem hotel kupiti Alpho za server leta 2000, ker je bila za isti denar dosti zmogljivjša od Intela, pa je ravno zaradi nepodpore Microsofta nisem.
Poldi112 ::
V cem je poanta da imas Alpha server z MS sistemom??? Vse kar dobiš je zelo drag win server. Sploh pa ali niso bili windows mišljeni kot workstation in ne kot server na Alphi?
Where all think alike, no one thinks very much.
roscha ::
Tudi win 2k so dogurali do beta faze. Samo najti to reč je praktično nemogoče.
Meni na Alphi lepo deluje Debian (Sid)..
Meni na Alphi lepo deluje Debian (Sid)..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD se ne boji IntelaOddelek: Novice / Procesorji | 3851 (2618) | Dr_M |
» | DEC AlphaOddelek: Strojna oprema | 1145 (1009) | der_Alte |
» | Štiri-procesorski sistemi z Opteronom na voljoOddelek: Novice / Procesorji | 1801 (1801) | Zheegec |
» | Windows za AMD x86-64 procesorjeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2302 (2302) | mrTwelveTrees |
» | some little piece of crap 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5022 (4395) | Loki |