» »

Spor med plazmo in PC-jem

Spor med plazmo in PC-jem

miki76 ::

imam eh velik problem. dobil sem nov računalnik (AMD64 procesor). ko sem ga priklopil in prižgal je vse delalo normalno nato pa ko se pojavi windows xp logo se na plazmi pojavi napis, da ne podpira signala. prej se pojavlja slika nalaganja nato pa naenkrat napis. probal se digitalni vhod in normalni pa mi na istem mestu vrže ven. prej sem imel navaden celeron in Xp-je pa jelal brez problema. ima mogoče kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe.naj se omenim da zvok v odzadju normalno dela.

hvala za pomoč.

farko ::

nared safe mode pa poglej kaj je narobe ker zgleda da so driverji .
farko

Kaj pa napise da vidim kje je napaka in kaj morem stisnit da pridem na save mode? (F8?). kje pa dobim driverje in kako se naložijo če ne morem v windows?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: miki76 ()

Highlag ::

Tisti, ki ti je mašino sestavil je verjetno imel nek klasičen monitor, in nastavljeno takšno resolucijo in osveževanje, ki je tvoj ne podpira.
Ob zagonu oken stisni F8, in iz menija, ki se mora pojaviti izberi Safe mode. V tem načinu bi moral dobit sliko. Potem pa pojdi v nastavitve za monitor in spremeni in shrani nastavitve na takšne vrednosti, ki jih tvoj ekran podpira. shrani in ob ponovnem zagonu bi zadeva morala delat.
Never trust a computer you can't throw out a window

Hvala za pomoč

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490447852 (13533) jedateruk
»

ne morem izbrisati datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
388823 (7937) Yossarian
»

windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)

Oddelek: Pomoč in nasveti
254953 (3638) vbohinc
»

XP se ne zažene?????

Oddelek: Operacijski sistemi
5925 (876) login

Več podobnih tem