Forum » Strojna oprema » Touchpad
Touchpad
Tomi ::
Danes sem nekaj poskušal na sledilni ploščici na Armadi, in sem prišel do nekaterih zanimivih ugotovitev.
Zadeva dela, če delaš s prsti ali nasploh s kožo. Če pa poskusim s kakšno plastiko ali čim podobnim, pa kazalec niti ne trzne.
V čem je fora tema ali drugače: na kakšen princip elektronika prepozna "material"?
Zadeva dela, če delaš s prsti ali nasploh s kožo. Če pa poskusim s kakšno plastiko ali čim podobnim, pa kazalec niti ne trzne.
V čem je fora tema ali drugače: na kakšen princip elektronika prepozna "material"?
metrodusa.blogspot.com
Brane2 ::
Kapacitivni princip?
Tko sem svojcas delu reset knofe za ZX Spectrum...
Probi najprej s kako kovinsko palcko, ki je na tvoji strani izolirana (recimo sraufciger). Ce to ne bo delalo, pa ozemlji zicko in se z njo dotakni pada...
Tko sem svojcas delu reset knofe za ZX Spectrum...
Probi najprej s kako kovinsko palcko, ki je na tvoji strani izolirana (recimo sraufciger). Ce to ne bo delalo, pa ozemlji zicko in se z njo dotakni pada...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov uspeh za večopravilne nevronske mrežeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5235 (3951) | Aggressor |
» | Elektromotorji v avtomobilihOddelek: Znanost in tehnologija | 5122 (3550) | Spock83 |
» | Nakup LCD monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 5376 (4877) | sebas4 |
» | preprost WebDesign ProgramOddelek: Izdelava spletišč | 1947 (1433) | opeter |
» | Kako se komu maščevati preko pošte?Oddelek: Loža | 2966 (1412) | AlesC |