Forum » Programska oprema » NUJNO! Problem particije
NUJNO! Problem particije
aVToV|S|On ::
Pozdravljeni!
Na Vas se obračam z gromozanskim problemom. Skratka na novo sem naložil windowse zaradi menjave računalnika.Pri prejšnih Windowsih je bila particija zaščitena uporabnikom, le jaz, administrator sem imel vpogled v njene datoteke. Ker pa je bilo na tej particiji polno datotek, ki jih potrebujem za delo, je vsebina le te nujna. Lepo Vas prosim če imate kakšno rešitev zame.
Na Vas se obračam z gromozanskim problemom. Skratka na novo sem naložil windowse zaradi menjave računalnika.Pri prejšnih Windowsih je bila particija zaščitena uporabnikom, le jaz, administrator sem imel vpogled v njene datoteke. Ker pa je bilo na tej particiji polno datotek, ki jih potrebujem za delo, je vsebina le te nujna. Lepo Vas prosim če imate kakšno rešitev zame.
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
- spremenil: aVToV|S|On ()
Tear_DR0P ::
ja in? kaj je točno sedaj težava? si pofural prejšnjo particijo, al particija še obstaja in do nje ne prideš?
če je zadnje, ti povem kako sem jaz to rešil
imel sem dva diska, na prvem se je sesul sistem (el. udar je sesul plato), na drugega sem pa sistem inštaliral za reševanje starega. nato sem oba vtaknil v isti računalnik, in zagnal nove WinXP. V novih Win XP sem dal na zaščiteno particijo desni klik in (sori, sam sem že pozabu kok točno sem naredu - lahk da piše na forumu, mal poglej) tam pod lastnostmi prevzel vse parvice do particije na novega uporabnika, nato sem vse presnel, ghostu nazaj na star disk in dela že pol leta.
če je zadnje, ti povem kako sem jaz to rešil
imel sem dva diska, na prvem se je sesul sistem (el. udar je sesul plato), na drugega sem pa sistem inštaliral za reševanje starega. nato sem oba vtaknil v isti računalnik, in zagnal nove WinXP. V novih Win XP sem dal na zaščiteno particijo desni klik in (sori, sam sem že pozabu kok točno sem naredu - lahk da piše na forumu, mal poglej) tam pod lastnostmi prevzel vse parvice do particije na novega uporabnika, nato sem vse presnel, ghostu nazaj na star disk in dela že pol leta.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
aVToV|S|On ::
Particija obstaja. Seveda je njena velikost prikrita, saj nimam dostopa do nje. Na desni klik ter lastnosti imam pa samo tri zavihke. Tako da ne morem priti do tistega najpomembnejšega.
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejno polnjenje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1211) | bukev |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2924 (1980) | izi12 |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3828 (3338) | Dead_Eye |
» | ParticijeOddelek: Pomoč in nasveti | 790 (689) | |GrEgOr| |
» | Windows XP vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1433 (1000) | Loki |