» »

Zunanje ohišje za dvd enoto in hdd

Zunanje ohišje za dvd enoto in hdd

boy001 ::

Zanima me ce je morda kdo ve za zunanje ohisje v katerega bi lahko dal dvd enoto in trdi disk hkrati, ker pri nekaterih zunanjih ohišjih piše zelo nejasno, da
lahko namestiš dvd & hdd vendar kakor sem podrobneje gledal, sem ugotovil da to ni možno. Zato če je morda kdo opazil oziroma uporablja kaj taksnega, bi prosil za naziv taksnega ohisja. (namrec v prenosniku nimam dvd snemalca, pa tudi disk je ze premajhen)

Hvala in LP

SimplTech ::

Zunanjega ohišja, ki bi imelo hkrati 5,25" (za DVD snemalec) in 3,5" za trdi disk prostor še nisem zasledil. Večina ohišji, ki majo prostor za 5,25" imajo možnost montaže tudi 3,5" diskov (se pravi ali/ali varjanta, ne pa oboje hkrati). Najlažje boš problem rešil, da kupiš 2 ohišja - enega za 5,25" enote (DVD-RW) in enega za 3,5" enote (trdi disk). Veliko izbiro zunajih ohišij po ugodnih cenah pa najdeš tukaj: Zunanja ohšja @ Izishop.net

boy001 ::

Hvalaa zal link, ocitno bo potrebno najti kompromis med zinanjimi enotami kajti ce kupim 2 zunanji ohisji je prevec krame okoli prenosnika, torej ce ni ohisja, ki bi vseboval oboje, se bo potrebno sprijaznit z zunanjim trdim diskom in dvd snemalcem v namiznem racunalniku.
Lp

JanezC ::

Nekatere Docking stations imajo prostor za oboje. Samo ni poceni varianta,
razen če imaš slučajno starejši laptop pa se da kaj rabljenega dobit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Terabajt za prenosnike

Oddelek: Novice / Diski
415674 (3795) BigWhale
»

Prvi JEDEC standard za SSDje

Oddelek: Novice / Diski
134544 (3684) PrimozR
»

Zunanji disk - napajanje

Oddelek: Kaj kupiti
183834 (3419) SimplTech
»

Zunanji trdi diski, kaj je bolje?

303269 (2598) fizolcek
»

zunanje ohišje za HDD na USB - kje in za koliko?

121257 (1027) sash

Več podobnih tem