Forum » Zvok in slika » podaljšek za rear 5.1 računalniške zvočnike?
podaljšek za rear 5.1 računalniške zvočnike?
hippopotamus ::
Sem kupil altec lansing 5.1 zvočnike, priklopil na dvd player, problem pa je, da sta kabla za rear zvočnika prekratka. A morda kdo ve, a obstaja kakšen podalješek za to, recimo da bi šel vtič namesto v sub v podaljšek, ta pa naprej v sub? Ali se da kako drugače podaljšati kabel?
Hvala za odgovore,
Lp,
Hippo
Hvala za odgovore,
Lp,
Hippo
hippopotamus ::
a res nihče še ni imel podobnega problema?
Kako ste ga ostali rešili?
To bi mi res pomagalo,
Hvala,
Lp,
Hippo
Kako ste ga ostali rešili?
To bi mi res pomagalo,
Hvala,
Lp,
Hippo
jRk0 ::
seveda obstaja podaljsek =)
pac kupis primeren kabl ane? zdaj ne vem kaksnega tocno mas, ampak verjetno RCA? pol pac kupis rca podaljsek, ki ma na eni strani zenski, na drugi pa moski vtic recimo. al kakrsnikoli vtic pa ze ma=)
pac kupis primeren kabl ane? zdaj ne vem kaksnega tocno mas, ampak verjetno RCA? pol pac kupis rca podaljsek, ki ma na eni strani zenski, na drugi pa moski vtic recimo. al kakrsnikoli vtic pa ze ma=)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 5990 (1445) | Škorc |
» | Nasvet glede el. podaljškaOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (687) | Furbo |
» | problem povezava zvočne kartice z ojačevalcemOddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1357) | St235 |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7690 (5470) | milos75 |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3078 (2498) | MTm2H37rqt7B |