Forum » Navijanje » Problem z driverji
Problem z driverji
Alesi ::
L.P.
Imam Asus 9999LE, formatiral sem sistem in čist na novo probal naložiti nasednje gonilnike 81.85, 81.87, 81.95 in težava se pojavi enkrat že takoj na začetku mo namesti gonilnike, se mi zaslon pobarva črno in nč več ne deluje. formatiram prihaja v windowse pol pa ko bi moralo pokazati namizzje pa spet black skrin. 78.01 delujejo prfektno, kaj sem mogoče izbral napačne gonilnike?
Imam Asus 9999LE, formatiral sem sistem in čist na novo probal naložiti nasednje gonilnike 81.85, 81.87, 81.95 in težava se pojavi enkrat že takoj na začetku mo namesti gonilnike, se mi zaslon pobarva črno in nč več ne deluje. formatiram prihaja v windowse pol pa ko bi moralo pokazati namizzje pa spet black skrin. 78.01 delujejo prfektno, kaj sem mogoče izbral napačne gonilnike?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 6784 (6400) | Machete |
» | računalnik štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 3364 (3194) | whitefish |
» | Gonilniki...Oddelek: Strojna oprema | 1480 (939) | Stampl |
» | Kako pravilno software-sko zamenjati grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1164) | Marjan |
» | Voodoo3k problem al pa ne !!Oddelek: Zvok in slika | 1306 (1105) | Fish <>< |