Forum » Pomoč in nasveti » težave z nastavitvijo resolucije
težave z nastavitvijo resolucije
igrouse ::
Pozdrav,
težave, težave, težave.
u bistvu ni tok hudo, kokr je moteča.
stvar je naslednja.
nvidia wdm video capture(universal) mi ne dela- kje nej najdem drajverje, nker jih ni.
druga bolj moteča stvar je pa v tem da vedno ko ponovno zažene moj cpu mi resolucijo zaslona vrže na 640*480, želim in vedno ponovno nasttavim na 1024 * 768.
mogoce ve kdo za kkšno rešitev?
fuul bi bil hvaležen
lp
težave, težave, težave.
u bistvu ni tok hudo, kokr je moteča.
stvar je naslednja.
nvidia wdm video capture(universal) mi ne dela- kje nej najdem drajverje, nker jih ni.
druga bolj moteča stvar je pa v tem da vedno ko ponovno zažene moj cpu mi resolucijo zaslona vrže na 640*480, želim in vedno ponovno nasttavim na 1024 * 768.
mogoce ve kdo za kkšno rešitev?
fuul bi bil hvaležen
lp
sm kar sm
harvey ::
Enkrat naletel na podoben problem kot ga imaš ti pod točko II. Motnja je bila posledica neustreznih gonilnikov za grafično. Težave sem odpravil z namestitvijo novih.
Svetujem ti, da si potegneš z neta kako diagnostično orodje za strojno opremo npr. Everest in pogledaš, kdo je proizvajalec tvoje grafične kartice in se s to informacijo podaš v bolj natančen lov za gonilniki.
Svetujem ti, da si potegneš z neta kako diagnostično orodje za strojno opremo npr. Everest in pogledaš, kdo je proizvajalec tvoje grafične kartice in se s to informacijo podaš v bolj natančen lov za gonilniki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android TVOddelek: Zvok in slika | 5609 (4791) | XS!D3 |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1447 (1322) | Kurzweil |
» | Samsung pripravlja telefone s Tizenom, Canonical pa Ubuntu zanjeOddelek: Novice / Android | 14021 (11083) | Marat |
» | Kje dobiti usb razdelilec?Oddelek: Kaj kupiti | 4218 (2505) | SimplTech |
» | Kaj samo mene moti ?Oddelek: Slo-Tech | 1794 (1658) | luni |