Forum » Programska oprema » Transparency in Paint Shop Pro 9
Transparency in Paint Shop Pro 9
Jackal ::
Rabil bi en nasvet mojstrov Paint shopa. Namreč naredil sem eno okroglo sliko - odzadje, ki potem tvori kvadrat je transparentno - vendar le tako dolgo, dokler slike ne shranim - takrat postane odzadje belo, kar pa nočem.
Slika je namreč namenjena za vključitev v video nočem, da bi se videlo belo odzadje.
V kakšnem formatu se bo sploh ohranila prozornost? JPEG sploh to omogoča?
Že vnaprej hvala za pomoč.
Slika je namreč namenjena za vključitev v video nočem, da bi se videlo belo odzadje.
V kakšnem formatu se bo sploh ohranila prozornost? JPEG sploh to omogoča?
Že vnaprej hvala za pomoč.
Jackal ::
Probal sem že "mali miljon" formatov - JPG, TIFF, TGA (naj bi bil posebej primeren za video), PNG, GIF... Pa vedno, ko hranim sliko mi združi odzadje (ki je najprej transparentno) in plavajoči layer (medalja) - in shranjeno dobim medaljo na belem odzadju, česar nočem.
Sicer vem, da se da tudi nastavit v tem programu za montažo (Adobe Premiere Pro) - obstaja ena finta s temi blue-screen-i, ki so na koncu nevidni - samo tak mojster, da bi to uporabljal, žal še nisem.
Sicer vem, da se da tudi nastavit v tem programu za montažo (Adobe Premiere Pro) - obstaja ena finta s temi blue-screen-i, ki so na koncu nevidni - samo tak mojster, da bi to uporabljal, žal še nisem.
MaCoFaCo ::
V meniju najdi "Image/Pallete/Set Pallete Transparency...", pa se s tem malo poigraj, potem pa shrani v kak gif ali png.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Male rumene pikice Reality Leigh Winner poslale v zapor za pet letOddelek: Novice / NWO | 16382 (13180) | poweroff |
» | EXCEL- kopiranje funkcijeOddelek: Programska oprema | 1264 (1054) | Newholland |
» | Googlov eksperiment z ozadjem predčasno končan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17611 (14644) | __Devil__ |
⊘ | Kaj menite o glasujzame.com??Oddelek: Loža | 3026 (2606) | Kami |
» | spletna stran v photoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 2242 (1733) | CaqKa |