Forum » Kaj kupiti » router USRobotics
router USRobotics
bryden ::
Pred časom je bil primerjalni test routerjev v eni izmed revij (mikro al pa monitor). Med drugim je bil router od USRoboticsa zelo dobro ocenjen. Pa me zanima kdo ga prodaja oz. kje ga kupit (okolica LJ).
Sej je zraven tudi firma bila pripisana, samo nimam revije ... Če bi bil kdo prijazen in povedal.
Sej je zraven tudi firma bila pripisana, samo nimam revije ... Če bi bil kdo prijazen in povedal.
SimplTech ::
Zdravo. Ta test o katerem govoriš je bil v Monitorju, v prejšnji številki. Vse Monitorje razen tekoče številke lahko gledaš na njihovi strani v Arhivu. Tega, po katerem pa ti sprašuješ pa najdeš na temle linku Monitor - november 2005
Kolikor sem na hitro pogledal prodaja USRobotics router firma CHS. Njihova stran pa je tukaj: CHS
LP
Kolikor sem na hitro pogledal prodaja USRobotics router firma CHS. Njihova stran pa je tukaj: CHS
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | je dobro imeti racunalnik prizgan 24ur na dan? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8759 (5982) | Fizikalko |
» | Kamera Panasonic NV-A1 (analogna) na PC - KAKO?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1109) | SimplTech |
» | TV kartica za prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 2121 (2053) | SimplTech |
» | Presnosnik do 170kOddelek: Kaj kupiti | 1695 (1260) | sk8ar |
» | Kateri SLR fotoaparat kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3188 (2747) | steev |