Forum » Strojna oprema » Nakup preko Bolhe
Nakup preko Bolhe
tt2 ::
Mene zanima kako poteka nakup preko bolhe, saj še nikoli nisem kupoval preko nje? Zanima me predvsem, če je možno, da ti pošiljko pošljejo le do pošte in ne na dom??
Gwanaroth ::
Ti se itak meniš neposredno z lastnikom, tako, da Bolha igra le vlogo posrednika med prodajalcem in kupcem.
On ti recimo pošlje na tvoj domači naslov, nato ti poštar prinese obvestilo o prispeli pošilki, s katerim greš na poštvo prevzet pošiljko [+ plačaš, če sta se dogovorila za plačilo po povzetju].
Zanima me predvsem, če je možno, da ti pošiljko pošljejo le do pošte in ne na dom??
On ti recimo pošlje na tvoj domači naslov, nato ti poštar prinese obvestilo o prispeli pošilki, s katerim greš na poštvo prevzet pošiljko [+ plačaš, če sta se dogovorila za plačilo po povzetju].
Lights often keep secret hypnosis..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gwanaroth ()
flipflop ::
Predvsem ti ne pošiljaj denarja vnaprej, pa če se le da pojdi osebno prevzet zadevo in jo prej tudi pregledat. Vse vrste nesnage prodaja po bolhi, se ti splača biti previden.
Poleg tega so nekateri tudi tako nesramni, da jim pošlješ po pošti in imaš stroške, izgubljaš čas, oni pa na koncu ne vzamejo, čeprav je čisto v redu vse. No sam imam eno tako slabo izkušnjo, sicer še kar nekako gre.
Poleg tega so nekateri tudi tako nesramni, da jim pošlješ po pošti in imaš stroške, izgubljaš čas, oni pa na koncu ne vzamejo, čeprav je čisto v redu vse. No sam imam eno tako slabo izkušnjo, sicer še kar nekako gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flipflop ()
sirotka ::
da te počaka na pošti....morš pač poslat tko ime priimek, poštno ležeče, pošta
Poštno ležeče pomeni...da dobiš samo obvestilo in nič drugega.
lp
Poštno ležeče pomeni...da dobiš samo obvestilo in nič drugega.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47225 (18066) | uporabnik50 |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36262 (19382) | AgiZ |
» | razer nakupOddelek: Kaj kupiti | 669 (589) | drooer |
» | Posta Slovenije po kavbojskoOddelek: Loža | 8781 (7293) | imagodei |
» | Pošiljka iz AnglijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1567) | zaaaz89 |