Forum » Pomoč in nasveti » Pošiljka iz Anglije
Pošiljka iz Anglije
zaaaz89 ::
Pozdravljeni,
zanima me, če mi lahko kdo pomaga pri pošiljki iz neke angleške internetne trgovine in sicer ne pošiljajo v Slovenijo, tako da moram naročiti poštno ležeče v Avstrijo.
Tukaj pa pride do problema saj ne vem kako naj angležom razložim kaj želim narediti.
Hvala za vsakršno pomoč.
Lp Andraž
zanima me, če mi lahko kdo pomaga pri pošiljki iz neke angleške internetne trgovine in sicer ne pošiljajo v Slovenijo, tako da moram naročiti poštno ležeče v Avstrijo.
Tukaj pa pride do problema saj ne vem kako naj angležom razložim kaj želim narediti.
Hvala za vsakršno pomoč.
Lp Andraž
LuGi ::
Daš jim naslov od postno lezece nic ne rabis razlagati
POSTAMT SPIELFELD
POSTLAGERND (ime priimek)
8471 SPIELFELD
Ta podatek sem nasel Peluga.at
Iskanje ftw
POSTAMT SPIELFELD
POSTLAGERND (ime priimek)
8471 SPIELFELD
Ta podatek sem nasel Peluga.at
Iskanje ftw
Hvala za hiter odgovor vendar ali lahko tako pošiljajo tudi iz Anglije, kolikor se jaz spoznam lahko poštno ležeče pošljejo le iz Avstrije v Avstrijo, ne pa iz Anglije v Avstrijo?
Ali pač?
Hvala.
Ali pač?
Hvala.
telexdell ::
Ne vem, zakaj ne bi pošiljali v Slovenijo, če pošiljajo v Avstrijo. Saj ni carine, dodatnih davkov ali kakšnih drugih racionalnih omejitev. Razlika je le v naslovu na pošiljki
Je pa precej angleških firm, katere sploh ne pošiljajo izven območja Velike Britanije, torej niti v Avstrijo ne.
Je pa precej angleških firm, katere sploh ne pošiljajo izven območja Velike Britanije, torej niti v Avstrijo ne.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Zdravo, pravkar so mi odpisali, da na žalost ne pošiljajo v Slovenijo, tako da ima kdo še kakšno idejo?
LP
LP
bluefish ::
Sodeč po nekaterih temah na netu ni problema tudi ob pošiljanju iz tujine. Povprašaj v trgovini, če pošljejo poštno ležeče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gearbest EU WarehouseOddelek: Loža | 6715 (1895) | U24ever |
» | Poštno ležečeOddelek: Loža | 3517 (1615) | SmeskoSnezak |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36414 (19534) | AgiZ |
» | Dražbe na Ebayju čedalje redkejšeOddelek: Novice / Ostale najave | 7563 (5189) | Tilen |
» | Poštno ležeče SpielfeldOddelek: Kaj kupiti | 14099 (4069) | shadow7 |