» »

notebook tipkovnica-priklop na ps2/usb?

notebook tipkovnica-priklop na ps2/usb?

skydancer ::

torej, na notebooku mi je odpovedala tipkovnica. ker je starejsa zadeva, se ne da dobit pri nas tipkovnice, v tujini je pa draga ko strela. Lahko recimo brez težav dobim drugo tipkovnico, katere priključek pa ni identičen mojemu oz ni na pravem mestu. A se komu sanje ce bi se dalo prikljucek na notebook tipkovnici (24pin) predelati na ps2 ali usb priključek?

Opkow ::

In prenosnik imas kateri?

cojss ::

Predvidevam torej da nimaš usb ali ps2 vhoda na prenosniku. A imaš mogoče pcmcia, ker za te se da dobiti razširitvena kartica z usb vhodi za okrog 5 tisoč sit. ( bolha)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cojss ()

skydancer ::

ne ne, ne razumemo se najboljse .) prenosnik je hp omnibook xe3l. Tipkovnica je fuc. Prenosnik ima tako PS2 kot USB. Jaz imam recimo eno tipkovnico od tronote prenosnika. Ta tipkovnica ima prikljucek z 24pini. Mene zanima ce se da tako tipkovnico na usb oz ps2 vezat? Ker bi rad tipkovnico ki mi omogoče da lahko zaslon zaprem, ne pa da se eno pol metersko tipkovnico zraven vlečem skos.

cojss ::

Aja, rad bi zamenjal tipkovnico od prenosnika. Sem se ravno spomnil da imam vezje iz ene genius tipkovnice ki ima sicer malo več pinov (28 - verjetno posledica multimedijskih tipk) in ps2 izhod. Zdaj je edino vprašanje ali je sistem povezav med tipkami standardiziran, ker če je bi priključil pine s tipkovnice na vezje in bi moglo delat.

skydancer ::

ja, nekaj takega bi ocitno res potreboval. Kolk ces za to da probamo? .)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7911861 (8277) Half-Saint
»

click tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
324188 (3210) Key Quest
»

USB vs. PS/2 za tipkovnico

Oddelek: Strojna oprema
102280 (2098) Key Quest
»

Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
11913797 (11556) Half-Saint
»

Dobra tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
363014 (2484) kuglvinkl

Več podobnih tem