Forum » Šola » Miroslav Košuta - zbirke
Miroslav Košuta - zbirke
nuclear ::
Pozdravljeni!
Nekako sem ustvaril referat o Miroslavu Košuti. Ker sem totalno "nepismen" ( ), neznam napisat motiva, oblike, rime, ritma, tematike za katerokoli njegovo zbirko. Npr, ukvarjam se z zbirko Pričevanje, pa bi prosil kogarkoli, ki je že delal, če mi lahko malo razloži, da jaz to malo skapiram. Saj sošolci pa tudi nimajo pojma o književnosti
Hvala vsem(naj pripomnem, da sem naredil vse, da bi dobil te informacije, ampak nemam nič več)!
Nekako sem ustvaril referat o Miroslavu Košuti. Ker sem totalno "nepismen" ( ), neznam napisat motiva, oblike, rime, ritma, tematike za katerokoli njegovo zbirko. Npr, ukvarjam se z zbirko Pričevanje, pa bi prosil kogarkoli, ki je že delal, če mi lahko malo razloži, da jaz to malo skapiram. Saj sošolci pa tudi nimajo pojma o književnosti
Hvala vsem(naj pripomnem, da sem naredil vse, da bi dobil te informacije, ampak nemam nič več)!
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem kategorizacije knjigOddelek: Loža | 1639 (1111) | nevone |
» | Nemški informacijski pooblaščenec pregledal BND, slovenski še vedno ničOddelek: Novice / NWO | 8895 (6932) | Ribič |
» | ASP slovar dodajane zbirkOddelek: Programska oprema | 7128 (6140) | dunda |
» | skripta.sh--> linuxOddelek: Programiranje | 1917 (1782) | mico28 |
» | Sun Microsystems prevzema MySQL ABOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5974 (4069) | Bistri007 |