Forum » Strojna oprema » Problem z zvokom
Problem z zvokom
ekson ::
Matična plošča-ASUS V7A8X-X z zvočno SoundMax
Ko testiram DirectX mi izpiše :Sound Test Result: Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code)
Probal sem reinstalirat driverje ampak ne pomaga torej zanimam me ali je zvočna uničena ali sem kaj drugega polomil kajti ko preverim v Device Mnager ni klicaja pod zvočnimi nastavitvami probal sem google pa ne najdem nič razen reinstalacije driverjov,razmišljam pa o nakupu nove matične verjetno DFI nF3 ,prosim za nasvet če kdo ve v čemu je problem
Ko testiram DirectX mi izpiše :Sound Test Result: Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code)
Probal sem reinstalirat driverje ampak ne pomaga torej zanimam me ali je zvočna uničena ali sem kaj drugega polomil kajti ko preverim v Device Mnager ni klicaja pod zvočnimi nastavitvami probal sem google pa ne najdem nič razen reinstalacije driverjov,razmišljam pa o nakupu nove matične verjetno DFI nF3 ,prosim za nasvet če kdo ve v čemu je problem
- spremenilo: ekson ()
ekson ::
ok poriktano,problem je bil v directx katerega sem še enkkrat instaliral,sory for dubble post
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5947 (4713) | Enron x86 |
» | Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SEOddelek: Igre | 5891 (4379) | opeter |
» | Nov komp...vprašanje za driverje...Oddelek: Strojna oprema | 1380 (1245) | Yoxi |
» | Prosim za Pomoč Pri zvokuOddelek: Zvok in slika | 1225 (1088) | Dejancek |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1206) | Senitel |