Forum » Igre » Lineage II game guard
Lineage II game guard
vres.ales ::
imam probleme z game guard
vedno ko zalaufam igro mi napiše Game Guard update was canceled please run ...... naklada nekaj o virusih......v glavnem napaka 360
virusov ni mam gor panda platinum 2006 in vem da ni gor in še komp je bil pred 4 dnevi formatiran
šo sem na support.lineage2.com naredil vse kar tam piše za game guard in ni delal, potem sem še šel izklopil vse požarne zide antivirus in to podobno navlako in š evedno nič
in kaj bi to bilo??
vedno ko zalaufam igro mi napiše Game Guard update was canceled please run ...... naklada nekaj o virusih......v glavnem napaka 360
virusov ni mam gor panda platinum 2006 in vem da ni gor in še komp je bil pred 4 dnevi formatiran
šo sem na support.lineage2.com naredil vse kar tam piše za game guard in ni delal, potem sem še šel izklopil vse požarne zide antivirus in to podobno navlako in š evedno nič
in kaj bi to bilo??
OmegaBlue ::
Poženi updater in daj full check. Poglej tudi da nimaš slučajno v hosts datoteki blokiran auth naslov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
sem dal check files pa je napisalo da je vse ok
kaj pa je to host datoteka pa kje se nahaja
kaj pa je to host datoteka pa kje se nahaja
sem pobriso to mapo zdaj pa mi napiše da je zaznal hacking tool
zdaj pa keri fajli so to ker mam jaz dosti crackov pa patchov pa tega gor
ko dam pando skenirat mi zazna .reg file kot hacking tool
ali so to kakšne drugačne vrste datoteke. tolko da jih raram
zdaj pa keri fajli so to ker mam jaz dosti crackov pa patchov pa tega gor
ko dam pando skenirat mi zazna .reg file kot hacking tool
ali so to kakšne drugačne vrste datoteke. tolko da jih raram
no sem hakerska orodja odstranil vsaj vsa ki mi jih je panda javil
pa še mi vedno izpiše a hacking tool was detected please close all necesary programs and restart the program
pa še mi vedno izpiše a hacking tool was detected please close all necesary programs and restart the program
ne tega nimam instaliranega
samo mam MU Online gor ko tudi uporablja Game Guard pa mi lepo dela
samo mam MU Online gor ko tudi uporablja Game Guard pa mi lepo dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vres.ales ()
sayha ::
Formatrej komp talent :)
JJM ::
Formatrej komp talent :)
Naslednjič raje poglej kdaj je bil zadnji odgovor preden odgovarjaš
Keki ::
Če maš Windows 7 maš problem, ker na majo probleme z gameguardom. Deluje samo to da ga disablaš. Razn če so kaj patchali.
http://www.alfakan.si/
http://mihajerot.si/
http://mihajerot.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi pri igri gta ivOddelek: Igre | 2178 (1152) | MasterTade |
» | utorrent nalaganje programaOddelek: Programska oprema | 977 (892) | Gregor P |
» | VirtualBox Problem z istočasnim zaganjanjemOddelek: Programska oprema | 1234 (1104) | 5er--> |
» | FIFA 05Oddelek: Igre | 699 (623) | nuclear |
» | Je težava na moji strani ali pri ponudniku gostovanja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (932) | Ice-Heki |