Forum » Navijanje » celeron stajl OC
celeron stajl OC
lukacar ::
mam celerona 633 navitga na 790 v biosu.mam thermaltake cooler in hladilno pasto da se ne pregreva.mam pa sledeč problem.v biosu se da procesor nastavit max na 790 mhz.v navodilih od plate pise,da se da s spreminjanjem jumperjev nastavit fsb na 100 mhz.ko to naredim se račun hvala že v naprej.LP
lukacar ::
mam celerona 633 navitga na 790 v biosu.mam thermaltake cooler in hladilno pasto da se ne pregreva.mam pa sledeč problem.v biosu se da procesor nastavit max na 790 mhz.v navodilih od plate pise,da se da s spreminjanjem jumperjev nastavit fsb na 100 mhz.ko to naredim se račun sploh ne prižge ko ga resetiram dokler ne prestavim jumper nazaj.mi lahko kdo pomaga?
hvala že v naprej.LP
hvala že v naprej.LP
rap3r ::
JA khm! Prosecor ti pol nezdrži 100mHz!!! In morš frekvenco spet znižat predn ti začne spet delat! Sej če bi lahk v biosu nastavu 100mHz bi ti mogoče tud zmrznu!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
VASkO ::
pa napetost si kaj dvinil ali ne? to se mora naredit, da dosezes stabilen OC, nisi nic napisal, ce si spreminjal napetost pa predvidevam, da nisi
nytro ::
iste probleme sem mel jaz s tem celeronom 633 na plati advance 9 k lohk z jumperji nastavljaš frekvenco vendar 633 dela samo na 66 mhz.Zdej ko mam pa celerona 800 mi pa dela z 133 in ga mam navidga na 1066 mhz na isti plati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel Celeron 633Mhz@970Mhz-vprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3948 (3101) | Dj-Prah |
» | overclokanje celeronaOddelek: Navijanje | 935 (761) | alien-w |
» | Problem s plato in Celeronom "2"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1169) | ABX |
» | premalo za svoje MhzOddelek: Navijanje | 1433 (1267) | Skankulja |
» | HELP!!! Celeron 600 SL4NX (prava verzija za OC) problemOddelek: Strojna oprema | 1673 (1503) | Znida |