Forum » Programiranje » visual c++ 2005 express
visual c++ 2005 express
boss-tech ::
sem začetnik in imam eno vprašanje- kok je koda da ti ob kliku na gumb zapre trenutno formo in odpre drugo? ker na help sploh nism našu. kok se zapre znam. pomoč?
- spremenil: boss-tech ()
NoUse4AName ::
Če ne znaš c++ je najslabše kar lahko narediš, da greš delat programe z grafičnim vmesnikom.
Nauči se hodit preden poskušaš tečt.
Nauči se hodit preden poskušaš tečt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NoUse4AName ()
Monster ::
joj prejoj ... daj ti malo bol specifično povej ka bi rad . Ni tu vse črno belo, pa pogooglaj mal pa bo :) .. verjetno pa bom mogo iskati kaj v stilu win32 API al pa MFC ..
Ka zaboga...
NoUse4AName ::
ja glej- če delaš v command promtu res nimaš formov tam- kaj praviš a?
Call me stupid, but I have no idea what you just said.
Gundolf ::
V naslovu teme (po novem?) piše c++. Očitno pa boss-tech uporablja forme (ne API ne MFC ampak .net - kolikor je meni znana ta delitev).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poiskati IP drugega računalnika?Oddelek: Omrežja in internet | 3412 (3282) | DUKE4EVER |
» | Internet ne dela po nekem šnofanju, ...Oddelek: Programska oprema | 787 (642) | Jeronimo |
» | Office 2003 System Service Pack 1Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5843 (5843) | HitriPepe |
» | vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2339 (2072) | boogie |
» | Edonkey2000 POMOČ ker znoritis dobivam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (851) | zile |