Forum » Zvok in slika » Head Up Display
Head Up Display
LexLuthor ::
Živjo!
Rad bi, da bi mi kdorkoli povedal, kako se strokovno reče head-up-displayu (HUD), ki ga velikokrat uporabljajo kaki politiki med kakšnim veleumnim govorom. Na sliki vidimo en primerek pred Bušijem, videl pa sem to zadevo tudi pred našimi politiki.
Zanima me, če to kdo pozna in kje bi se taka zadeva lahko dobila.
Rad bi, da bi mi kdorkoli povedal, kako se strokovno reče head-up-displayu (HUD), ki ga velikokrat uporabljajo kaki politiki med kakšnim veleumnim govorom. Na sliki vidimo en primerek pred Bušijem, videl pa sem to zadevo tudi pred našimi politiki.
Zanima me, če to kdo pozna in kje bi se taka zadeva lahko dobila.
LexLuthor ::
BigWhale ::
Dobis ga tako, da vzames poljuben LCD monitor, ga razdres, odstranis ohisje in background osvetlitev in to je to. ;)
Priklopis na computer in nalozis nek star wars scroller in beres text iz njega. Edina stvar, ki jo moras paziti je to, da je ozadje kolikor toliko prijazno ocem, da bos videl text. :)
Priklopis na computer in nalozis nek star wars scroller in beres text iz njega. Edina stvar, ki jo moras paziti je to, da je ozadje kolikor toliko prijazno ocem, da bos videl text. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira avtomobila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 14608 (11502) | mr_chai |
» | AVTOMOBILI všečni (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15815 (13606) | Unknown_001 |
» | BMW SOS klicOddelek: Na cesti | 3591 (3133) | darkolord |
» | Iščem folijo...Oddelek: Loža | 1262 (884) | Vice |
» | Ubuntu pripravlja nov menijski vmesnik HUD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 30462 (26036) | BigWhale |