Forum » Kaj kupiti » PHILIPS CD-RW
PHILIPS CD-RW
hud-pire ::
Zanima me če ima kdo pekača PHILIP CDRW 804 in če ima znjim kakšne probleme sam ga imam in tudi moj prijatel oba imava iste probleme znjim noče snemati cdejev kr naenkrat je začel protestirat drugače bere cdje in snema RW-je. OPOZORILO vsem, ki slučajno nameravajo kupit PHILIPS CDR raje ga ne!!!!!
Dami ::
Mam še starejši 4x model in sn meu kr dost problemov z nekaterimi cdr-ji. Npr. mi je neki cajta snemal na teacove pol si je pa kr naenkrat premislu in ni hotu več. Kr nek error mi javi, da je sled na cd-ju zanič in noče pečt. Cd seveda pusti nedotakjenga in drugim lepo dela. Pa tud vivastarje in še ene no-name firme ne peče. Tak da ko najdem kake ko delajo, jih nabavim maso.
Kar se tiče pekačov, philips res ni fajn zadel.
Kar se tiče pekačov, philips res ni fajn zadel.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Binji ::
Jst ga mam pa mi cist na vse snema.Edinu kar mu zamerm je to da nima moznosti cd-texta
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10085 (6409) | jastreb |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5543 (4856) | wilecoyot |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4770 (3813) | sidney |
» | Koliko cdjev ste sposobni presnet?Oddelek: Loža | 1084 (721) | Dami |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4041 (3671) | SpiDEr8 |