» »

Torba za notesnik

Torba za notesnik

Boogey ::

V novem Playboyu sem zasledil novico o trendovskih torbah za notesnike ( www.knomo.si). Ker sem že sit svoje neugledne najlonske torbe z NT konference 2003, me je zadeva popolnoma navdušila. Zanima me, če kdo ve kaj več o tej blagovni znamki? Je kdo že videl kako torbo v živo? Kakšna je kakovost izdelave? Se jo splača kupiti?

Če kdo ve še za kakšno drugo firmo, kjer bi imeli kakšne boljše računalniške torbe, se priporočam ...

kunigunda ::

Jest mam od Trunk&Co je super, posebi predal za laptop z jezkom, pa za mis, pa se kot ruzak ga lohka mas. V BTC Hala A spodaj. Mislm da okol 20.000

Ziga Dolhar ::

Oglasi se v kakšni Samsonite (Merit International) štacuni ... jaz imam dve Samsoniteovi "notebook" torbi (večja Spokesman II in manjša Announcer II), ki mi redno služita z ali brez notebuka.
https://dolhar.si/

Boogey ::

Hvala za nasvet, ampak ... Samsonite torbe sem že gledal ... in so od vsega, kar sem doslej videl, še najboljše. Ampak vseeno se mi zdi, da jim manjka tisto nekaj več. Še vedno ne izstopajo iz sivega ovprečja. Ravno zato so se mi kar oči zasvetile, ko sem našel že omenjeni Knomo. Ampak očitno gre za tako novo zadevo, da z njimi še noben nima kakšnih izkušenj ...

Rešpetlin ::

Pa to?





Tucano Cobra Bag. Meni osebno vsecen in predvsem funkcionalen dizajn (prvenstveno za Apple, ampak komot tudi za ostale znamke). www.epl.si Slabost - cena (dobrih 15k).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater potovalni kovček kupiti?

Oddelek: Loža
1811646 (11172) Malajlo
»

Nahrbtnik

Oddelek: Loža
475090 (3819) overlord_tm
»

nahrbtnik za na faks

Oddelek: Loža
192678 (2220) whatever
»

za prenosnik: torba ali nahrbtnik?

Oddelek: Kaj kupiti
324524 (3399) TeraSonic++

Več podobnih tem