Forum » Elektrotehnika in elektronika » Zvočniki "zahreščijo" ob prižigu centralne
Zvočniki "zahreščijo" ob prižigu centralne
Mediator ::
Ob vsakem prižigu centralne v zvočnikih kar fajn "zahrešči"..a je možno s čem vsaj omilit zadevo, ker ko se spravlam spat pa ko je playlist-a mimo me skor s postle vrže ko pokne v zvočnikih..mogoče mal pretiravam, ampak je kr glasno..Zvočniki so Logitech x-530. Pri prejšnjih zvočnikih teh težav ni blo..
Pa še nekaj..mogoče se mi bo kdo smejal ampak js tud nisn verjel dokler ni še mama zravn čula..Ko dam na teh zvočnikih glasnost na 0 se v njih sliši muzika, včasih nekdo govori itd..kot da bi vleklo radio in to kljub temu da je računalnik vgasjen
Pa še nekaj..mogoče se mi bo kdo smejal ampak js tud nisn verjel dokler ni še mama zravn čula..Ko dam na teh zvočnikih glasnost na 0 se v njih sliši muzika, včasih nekdo govori itd..kot da bi vleklo radio in to kljub temu da je računalnik vgasjen
- spremenilo: Mediator ()
radiator ::
Ona muzika je kak LW oddajnik. Nič posebnega pri slabo narejenem ojačevalcu. Tudi za hreščanje je kriv slab ojačevalec v zvočnih in lovi EM valove ki jih odda vžigalna tuljava na gorilcu.
Kaj je jutri že bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2766 (2517) | MaticKregar |
» | Zvočniki in crappy loud soundOddelek: Pomoč in nasveti | 6212 (6036) | STU-III |
» | CLIP dioda na zvočniku!(čemu in kaj?)Oddelek: Zvok in slika | 1333 (1223) | SkyEye90 |
» | zvočniki za 230 evrofOddelek: Kaj kupiti | 1812 (1327) | _LoW_ |
» | Šumenje na zvočnikih stolpa ob predvajanju filma na PC-juOddelek: Zvok in slika | 2361 (2235) | pingec |