» »

Hot flashanje Abit NF7 S2

Hot flashanje Abit NF7 S2

MyName ::

Plata je "sama od sebe" nehala delati (se noče POSTati, niti z insert gumbom pritisnenim. Probal odklopit od napajanja pa ven dat baterijo čez noč...). Piskov ni, zagonjo se pa vsi ventilatorji ter diski/CDja (po zvoku sodeč). Ker sem vidu da ni tako nepogosto da se pri Abitovih platah corupta BIOS tako rekoč sam od sebe (dosti zgodb "računalnik sem ugasnil da sem prah spucal, zdej se pa ne prižge več) sem si reku da raj prvo probam hotflashat preden RMAjam plato. Problem nastane, ker ne poznam nobenega ki ima NF7 S2 plato (NF7 S 2.0 ne pride v poštev, NF7 S2G pa ne vem). Probal smo abitov bios preko DFIja gor dat pa se je seveda uprlo.
Tako da, a je kdo tako dober da mi bi hotflashal (oziroma pustil da bi pri njemu hotflashal) bios? Seveda ne zastojn.

Sem pa iz Lj, samo meni nebi bil tak problem se malo naokol zapeljat.

Ch4N93 ::

probaj še dat BIOS na disketo (če še sploh imaš disketnik), in med zagonom držat INS
če ni poškodovan ti. boot sector BIOS-a naj bi delovalo
Ni nam lahko...

Bom raztavu eno 486tko pa pobral ven disketnik da probam :)

Kdo ve kje (prosim ne rečt google sam :) ) naj iščem za "kodo" da se awdflash sam izvrši? Ker nebi rad tipku A:\awdflash NF72_15.BIN /py /sn /cd /cp /cc /cks /R brez tega da vidim kaj pišem :P

Kr_Edn ::

Ja, pa boš mogu vseglih mal tipkat. V kermokol textovnem editorju (lh je tut beležnica v winzih) si napiš datoteko autoexec.bat, pa tist notr napiš, prenes na disketo, (če že nis na nej editiral), pa bo sam delal.

Sm ravnokar probal brez uspeha :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD 200 GB ata

Oddelek: Pomoč in nasveti
212316 (2097) Gutjerez
»

Napaka pri flashanju biosa - NF7-s v2

131568 (1409) crusader
»

Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
886103 (3852) MasterMiG
»

BIOS FLASH - Problem - NUJNO

192007 (1759) steiner
»

ABIT NF7-S rev 2.0

Oddelek: Strojna oprema
272200 (1475) MALJUTKA

Več podobnih tem