Forum » Pomoč in nasveti » [REŠENO] kako preimenovati mapo
[REŠENO] kako preimenovati mapo
zee ::
Živjo.
Ko sem reševal podatke iz Linux particije, sem skopiral v Windowse tudi mapo, ki ima v imenu znak "&"(brez narekovajev). zdaj do te mape sploh ne morem priti.v windows explorerju jo sicer vidim, vendar do nje ne morem dostopati, ker imam vedno zavnjen dostop. To seveda počnem kot administrator.
Ima kdo kakšen predlog, kako naj pridem do vsebine te mape? v njej so namreč meni zelo dragi podatki.
hvala vnaprej,
zee
Ko sem reševal podatke iz Linux particije, sem skopiral v Windowse tudi mapo, ki ima v imenu znak "&"(brez narekovajev). zdaj do te mape sploh ne morem priti.v windows explorerju jo sicer vidim, vendar do nje ne morem dostopati, ker imam vedno zavnjen dostop. To seveda počnem kot administrator.
Ima kdo kakšen predlog, kako naj pridem do vsebine te mape? v njej so namreč meni zelo dragi podatki.
hvala vnaprej,
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- spremenilo: zee ()
zee ::
poskusil sem mapo iz win particije skopirati nazaj na linux particijo. uspešno! prvi ukaz po tem: mv {staro ime z "&"} slikce
zee
zee
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudne mape na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (1287) | r3dkv1c4 |
» | Vse o Apple računalnikih za začetnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1655) | libreus |
» | Namestitev Linux-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4974 (4064) | Roadkill |
» | winxp in linux izmenjava datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1603 (1504) | grozni |
» | Linux in NTFSOddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1328) | moj_nick |