Forum » Elektrotehnika in elektronika » Antena za brezžično nadzorno kamero
Antena za brezžično nadzorno kamero
poljapke ::
Pozdravljeni!
Zadnjič sem nabavil omenjeno kamero. Mam pa problem, da ta stvar ne vleče najbolje. Ko hodiš npr. po hiši še je nekako v redu, ko pa greš v v objekt, ki je zraven hiše pa vse mrkne. Kamera ima na sebi za enteno samo eno žičko (10cm). Sprejemnik pa ima N- priključek na katerega se priključi cca 10 cm antena. Kamera laufa na 1,2 GHz. Zanima me če bi se dalo kam namontirat (na kamero ali isprejemnik) nekakšno anteno, da bi to mal bolš delalo.
Več specifikacij: www.bolha.com/oglas947331
Zadnjič sem nabavil omenjeno kamero. Mam pa problem, da ta stvar ne vleče najbolje. Ko hodiš npr. po hiši še je nekako v redu, ko pa greš v v objekt, ki je zraven hiše pa vse mrkne. Kamera ima na sebi za enteno samo eno žičko (10cm). Sprejemnik pa ima N- priključek na katerega se priključi cca 10 cm antena. Kamera laufa na 1,2 GHz. Zanima me če bi se dalo kam namontirat (na kamero ali isprejemnik) nekakšno anteno, da bi to mal bolš delalo.
Več specifikacij: www.bolha.com/oglas947331
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Senzor dvostebrnega avto dvigalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2268 (608) | accord37 |
» | Ojačevalnik wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 18716 (6525) | Robert |
» | Kako povezati dva routerja na razdarlji 2km?Oddelek: Omrežja in internet | 5336 (4383) | mojca |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12766 (9320) | pujsek_ |
» | Radeon 9100 in TV out problem na Sony TVju...Oddelek: Strojna oprema | 888 (839) | pingo76 |