Forum » Pomoč in nasveti » v CD pogonu so koščki od cd-ja, kaj narediti?
v CD pogonu so koščki od cd-ja, kaj narediti?
kexerstorm ::
LP!! Imel sem cd, ki sem ga žele skopirati (tko je bil že kr uporablen dost pa star pa mal počn tud), no in sm dal pečt nov cd v ''pekač'' poln pa v cd pogon, dal pečt prišel potem nazaj pogledat če se peče pa je bila cd enota odprta, gor na ''polički'' bli koščki od cd-ja. več kot polovica cd-ja je še notri v pogonu. pogon se noče zapreti čisto do konca (na koncu se zatakne), cd-jev ne zazna. a ma kdo kakšno idejo kaj naredit s cd enoto?
Quikee ::
Ja odpri CD-ROM in pocisti vse koscke od CD-ja (Ce ga ze mas odprtega se leco scisti). Potem ga nazaj sestavi in upaj, da bo delal... ce nebos pac moral nabavit novega.
kexerstorm ::
tnx za pomoč....zdj cd-je zazna sm mal spucu use skup.....ampak ko prebira cd-je bolj ropota kot prej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (2003) | jackorsen88 |
» | CD razletel na 100 kosov v pogonuOddelek: Pomoč in nasveti | 2281 (1443) | 'FireSTORM' |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13038 (7555) | Geronimo11 |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1660 (1454) | Buggy |
» | P133 ne gre instalirat windows OPOddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1265) | gumby |