Forum » Hlajenje in modifikacije » Obesek
Obesek
SavoS ::
@ Sharp.... težka bo tale.... nič ne obljubim.... bom videl kaj se da zrihtat, glede na to, da ne delam v pc servisu.....se bom potrudil....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
sharp ::
Tko no,če boš mogoče kakšnega dobil mi rezerviraj heatspreader.
Drive fast as your guardian angel can fly.
Ja ni panike... takoj ko se bo kaj pokazalo se slišimo in tipkamo...
Fly.MaCh!nE ::
dj sm si pa tut jst naredu tak obesek, uzeu sm pa ram od 486ke se mi zdi je 90x15 pa še 5 v debelino zarad čipov ma pa že lepo luken zvrtane, tk da sm sam skp zmontiru in je slikce pa nimam :S
@Tiborrr a si dobil mojo pošiljko???
Ali še deluje, ali je dober samo za obesek??
Ali še deluje, ali je dober samo za obesek??
tiborrr ::
Zdravo SavoS,
zgleda malo okrusen (Celeron 1100, 1.75V, 0.18um, coppermine derivat), ampak drugace OK, bom ga jutri sprobal v eni platki, da vidim. Ce bo delal, mu podaljsamo delovno dobo in bo obesek nastal iz Celeron 566
V vsakem primeru bom mel obesek. Za pir pa se slisiva
zgleda malo okrusen (Celeron 1100, 1.75V, 0.18um, coppermine derivat), ampak drugace OK, bom ga jutri sprobal v eni platki, da vidim. Ce bo delal, mu podaljsamo delovno dobo in bo obesek nastal iz Celeron 566
V vsakem primeru bom mel obesek. Za pir pa se slisiva
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
pingec ::
Jst mam enga 1,5 Ghz p4 423 socket za katerga je nemogoče dobit plato, pa me zanima kako nevtralizirat nogce
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Doman ::
Če bi kdo rad imel tak obesek kot ga ima Sadida mu ga lahko pošljem. 0 ne računam, vi sam poštnino plačite
Mam ogromno teh ramov starih, zato če kdo rabi več nej kar pove koliko rabi.
Mam ogromno teh ramov starih, zato če kdo rabi več nej kar pove koliko rabi.
_pobesneli_ ::
jaz sm iz p1 naredil obesek...samo sm še spodaj ga odprl in dal pleksi steklo da se vidi notranjost.. :D samo to je tud tolk let nazaj da nevem kam sm ga založu če en bi slikal :D
Gregor
pingec ::
kako pa ti je ratal p1 odpret? To pa bi bil precej zahteven poseg, razen če govoriš o kakem mal starejšem procu?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
sid911 ::
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
iskra ::
@Nejc Pintar: wtf? Kdo je ta?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakit in modni dodatki iz rabljenih računalniških komponentOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4427 (3288) | kuglvinkl |
» | menjava procesorja, kaj narobe?Oddelek: Strojna oprema | 1478 (1168) | toni16 |
» | Mozilla Firebird 0.7 in Mozilla Thunderbird 0.3 v slovenščiniOddelek: Novice / Brskalniki | 3873 (3873) | hruske |
» | Uničen Duron koristno uporabljenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1365 (1008) | Kriko |
» | Luknja v procesorju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2131 (1835) | Boeing |