Forum » Hlajenje in modifikacije » Uničen Duron koristno uporabljen
Uničen Duron koristno uporabljen
element ::
No, za začetek nej vam povem, da so mi prasci ukradl avtorske pravice, ker mam jest tole že 3 tedne! No, zdej pa k slikcam:
Slika 1: Duron z sprednje strani
Slika 2: Duron z zadnje stani. Glej, kako so nožice zakrivljene čez špago.
Slika 3: Zaponke za zapet okrog vratu
Slika 4: Duron na moje vratu
PS: V resnici zgleda 100x lepši. Izdelujem durone po želji, ti pošlješ skurjenega durona (lahko tudi še dobrga, pol se boš lahko pohvalu, da maš 25k vredn obesek ) in potem ti ga lepo predelamo z napisi po želji za 1000sit in ti ga pošljemo nazaj. PPT plačamo mi. No, une prasce, k so pa člank napisal bom pa tožu za avtorske pravice! Bes jih plentaj, res bi tole mogu najprej patentirat
Slika 1: Duron z sprednje strani
Slika 2: Duron z zadnje stani. Glej, kako so nožice zakrivljene čez špago.
Slika 3: Zaponke za zapet okrog vratu
Slika 4: Duron na moje vratu
PS: V resnici zgleda 100x lepši. Izdelujem durone po želji, ti pošlješ skurjenega durona (lahko tudi še dobrga, pol se boš lahko pohvalu, da maš 25k vredn obesek ) in potem ti ga lepo predelamo z napisi po želji za 1000sit in ti ga pošljemo nazaj. PPT plačamo mi. No, une prasce, k so pa člank napisal bom pa tožu za avtorske pravice! Bes jih plentaj, res bi tole mogu najprej patentirat
Cr00k ::
Hja morm rec da ta stvar u reality zgleda se huj..kr neki na roke gor narisan...skoda durona, rajs ga u smeti vrzem...kokr pa da mu delam sramoto...k potem bodo zacel po celmu svetu duroni iz protesta crkvat....!
msmiha ::
ma kdo kake skurjene durone za prodat
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
msmiha ::
Ampak, če se ti gaposreči zakurit in nimaž kaj drugega z njim pač to nardiš. Seveda, če ga ne zamenjajo pod garancijo
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Kriko ::
Edino kar ne paše je na roko narisano oziroma napisano. Mogoče bi se dalo kako lepše gravirat!!
Moje mnenje je da bi obesek za ključe bil bolj priročen!!
Moje mnenje je da bi obesek za ključe bil bolj priročen!!
TheHijacker ::
Jaz se pa še vedno matram naredit iz tega en obesek za ključe. Sicer nimam Durona ampak eno staro 486/40. Pod nobenim pogojem mi ne rata zvrtat luknje. Fotr me bo ubil, če bi zvedel koliko svedrev sem mu že uničil
Le diamanten sveder je malce prebil lupino potem se je pa ustavilo...
Le diamanten sveder je malce prebil lupino potem se je pa ustavilo...
http://www.google.si
Po čem sklepaš, da je Intel? Če verjameš ali ne firma te 486-ke je AMD in sicer točno model:
Am486 DX-40
A80486DX-40
E 9421APE
AMD
Microsoft Windows Compatible
Kdo bi si misli, da AMD izdeluje tako trpežne procesorje...
Kakšen nasvet s kom naj še probam luknjo izvrtat?
Am486 DX-40
A80486DX-40
E 9421APE
AMD
Microsoft Windows Compatible
Kdo bi si misli, da AMD izdeluje tako trpežne procesorje...
Kakšen nasvet s kom naj še probam luknjo izvrtat?
Opkow ::
Ja sej .. so prevec dobrga materiala zmetal za 486-ke. Zdj ga je pa zmankal za Durone in TB-je in se odkrusijo ze, ce jih sam mal grdo pogledas.. ;)
Starejši procesorji nimajo jedra na zgornji strani ampak spodaj na sredini med pini. Lukjno hočem narediti ob robu, kjer je samo keramika. Tudi Athloni in Duroni imajo baje trdo keramiko, ker enmu modelu tudi ni ratal. Je bila novica o tem.
Kriko ::
Raje kot da uničujete tolko svedrov si kupte sveder z diamantno konico ki stane za recimo 4-5 navadnih vendar malo boljše firme!! Zdaj pa zračunajte kaj se vam bolj splača!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakit in modni dodatki iz rabljenih računalniških komponentOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4437 (3298) | kuglvinkl |
» | odpiranje 486 procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1314 (979) | pingec |
» | Kako preluknjati procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1236) | Sergio |
» | Luknja v procesorju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2143 (1847) | Boeing |
» | Uničen Duron koristno uporabljenOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 1821 (1821) | Shadowman-x |