Forum » Pomoč in nasveti » Gonilniki za Royal Davinci
Gonilniki za Royal Davinci
Lincolin ::
Pozdrav!
Kupil sem si rabljen dlančnik Royal Davinci, ki mi je na operacijskem sistemu Wondows 98 SE SLO delal normalno brez problema. Pri Windows-ih 98 nisem potreboval gonilnikov ali programa.
Enostavno sem ga priklopil na COM port in že sem lahko sihnoriziral.
Sedaj imam na sistemu naložen Windowse XP. Ko priklopim dlančnik v COM port mi računalnik niti ne zazna, da sem priklopil novo napravo.
Rad bi nekje (samo nevem kje) dobil gonilnike, da bi dlančnik lahko naprej uporabljal v Windows-ih XP.
Mogoče bi potreboval dodatne gonilnike ali dodaten program.
Iskal sem že po googlu, najdiju, e-mule pa že vse povsod pa nisem nič kaj konkretnega našel zato sem se obrnil sem.
Nekaj podatkov o dlančniku:
Priklopljen je preko bazne postaje v COM port.
Uporblja 2x 1.2V AAA bateriji.
Zelo sem Vam hvaleže za akršno koli pomoč.
-=L.P. Grega=-
Kupil sem si rabljen dlančnik Royal Davinci, ki mi je na operacijskem sistemu Wondows 98 SE SLO delal normalno brez problema. Pri Windows-ih 98 nisem potreboval gonilnikov ali programa.
Enostavno sem ga priklopil na COM port in že sem lahko sihnoriziral.
Sedaj imam na sistemu naložen Windowse XP. Ko priklopim dlančnik v COM port mi računalnik niti ne zazna, da sem priklopil novo napravo.
Rad bi nekje (samo nevem kje) dobil gonilnike, da bi dlančnik lahko naprej uporabljal v Windows-ih XP.
Mogoče bi potreboval dodatne gonilnike ali dodaten program.
Iskal sem že po googlu, najdiju, e-mule pa že vse povsod pa nisem nič kaj konkretnega našel zato sem se obrnil sem.
Nekaj podatkov o dlančniku:
Royal daVinci; 98 R 049050
Priklopljen je preko bazne postaje v COM port.
Uporblja 2x 1.2V AAA bateriji.
Zelo sem Vam hvaleže za akršno koli pomoč.
-=L.P. Grega=-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Printer" na com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1247) | Invictus |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2474 (2368) | gregaster |
» | Pedala za narekovanje na COM portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1826 (1451) | vuego |
» | COM port na dlančnikuOddelek: Strojna oprema | 1418 (908) | mile |
» | LPT & COM portOddelek: Strojna oprema | 1863 (1747) | Duhec |