Forum » Loža » Izkušnje z megane II
Izkušnje z megane II
mmilos ::
Zanimajo me vaše izkušnje z megan II 1.9dCi, in predvsem kakšna je realna poraba pri normalni vožnji?
Lp
Lp
PINki ::
Obujam to temo, ker me zanima katera znanost stoji za tem, da ima dizelski motor 1.5 "rocico", za merjenje olja v motorju obliko spirale, poleg tega je pa se iz plastike?
Danes zjutraj sem pri minusu to cudo vlekel iz motorja in ob tem polomil to palico, tako da jo je dobra polovica ostala zagozdena v motorju.
Avto sem preklel, vzel kljuce od vwja in se odpeljal na pot.
Na malgaju trdijo, da se bo spustila do dna in obstala v posodi, vendar sumim glede na to, da je vijugaste oblike. Nova naj bi sla normalno noter.
Poleg tega se nikoli nisem videl avta z vijugastim merilnikom za olje in to plasticnim. wtf
Danes zjutraj sem pri minusu to cudo vlekel iz motorja in ob tem polomil to palico, tako da jo je dobra polovica ostala zagozdena v motorju.
Avto sem preklel, vzel kljuce od vwja in se odpeljal na pot.
Na malgaju trdijo, da se bo spustila do dna in obstala v posodi, vendar sumim glede na to, da je vijugaste oblike. Nova naj bi sla normalno noter.
Poleg tega se nikoli nisem videl avta z vijugastim merilnikom za olje in to plasticnim. wtf
Nagi Bator ::
Imam na starem peugeotu pravtako spiralasto zavito.
Po moje zato, da se manj zvija - je precej dolga. Ampak plasticna pa res ni.
Tako da, ce ti je odlomljen kos ostal not, bi znal tud plavat v oljni posodi.
Po moje zato, da se manj zvija - je precej dolga. Ampak plasticna pa res ni.
Tako da, ce ti je odlomljen kos ostal not, bi znal tud plavat v oljni posodi.
PINki ::
Se eno vprasanje. V motorju imam Aral olje. Lahko dolijem notri olje drugega proizvajalca? Oznaka je ista 5W-40
Yolle ::
Ne vem zakaj bi bil avto kriv, glede na to da nimaš "občutka" oz. whatever...
Lahko daš notri samo da je ista oznaka.
Drugače pa da ne vlečeš šipke ven, preveriš to tako da avto prižgeš in takrat ko ti na BC pokaže nekaj v stilu Oil ok, stisneš 1x tisti gumb na števcu, ki je za ponastavitev. Pokažejo se ti polni/prazni kvadratki. Naprej pa upam da veš kaj sledi....
Lahko daš notri samo da je ista oznaka.
Drugače pa da ne vlečeš šipke ven, preveriš to tako da avto prižgeš in takrat ko ti na BC pokaže nekaj v stilu Oil ok, stisneš 1x tisti gumb na števcu, ki je za ponastavitev. Pokažejo se ti polni/prazni kvadratki. Naprej pa upam da veš kaj sledi....
Yolle
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorno olje za avtomobil (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15775 (13405) | jest10 |
» | dolivanje hladilne tekočine motorjaOddelek: Na cesti | 9393 (8743) | Daliborg |
» | Zmanjkuje antifriza.. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17925 (16003) | krneki0001 |
» | Hladilna tekočina izginja a ne vemo kam... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 46457 (42641) | Telbanc |
» | Menjava motornega oljaOddelek: Loža | 14596 (13546) | SkIDiver |