Forum » Zvok in slika » DivX na iPodu
DivX na iPodu
Rufika ::
Okoli novega leta dobim 60Gb iPoda video iz amerike. ker vem, da ne more predvajati DivX filmov, sem iskal po spletu če bi pač našel kar koli kar bi mi omogočilo predvajanje divxov tudi na iPodu... vsi ponujajo le neke konverterje iz avi v formate ki jih iPod podpira, ampak to uzame preveč časa. zanima me, če kdo slučajno pozna, kje bi se dalo dobit kak softver ali kar koli kar bi iPodu omogočilo predvajanje divxov, slišal sem da na iPod lahko naložiš celo linux, vendar enostavno ne vem kje iskati, na googlu sem sicer našel par strani, vendar nič določenega, tako da če bi kdo kar koli vedel glede tega je pomoč zelo dobrodošla
hvala
by Rufo
hvala
by Rufo
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mp3 player - visji cenovni razred?Oddelek: Kaj kupiti | 2408 (1946) | mare92 |
» | 100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8147 (6186) | frikec() |
» | 5 svečk iPoda in novorojenček Apple MacBook Core 2 DuoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4198 (3509) | Luka Percic |
» | Novosti iz ApplaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5430 (4568) | Sba |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8815 (7713) | Roadkill |