» »

Ojačevalec > 800 W

Ojačevalec > 800 W

genni ::

Kje bi lahko jaz dobil načrt elektronike (sej vezije ni veliko, večino stvari je na hladilniku) ? Za transformator ni problema, navil ga bom kr sam. POMOČ !
:(

singular ::

ti misls met to za v bajto, jo bos porusu (ce si mislu tapravih 800w):))?? 800W na kok omov? in ni res da je vecina stvari na hladilniku, kvecjemu VECJE stvari so gor (tranzistorji) tamali elementi so pa na pcbju in jih je kr dost....

Brane2 ::

yaka:

>Kje bi lahko jaz dobil načrt elektronike (sej vezije ni veliko, večino >stvari je na hladilniku) ? Za transformator ni problema, navil ga bom kr >sam. POMOČ !

Na tvojem mestu bi premislu, ce res rabis 800W v enem kosu.
Ponavadi je ze take boxe tezko dobit v kosu, torej ni nic narobe, ce imas za vsako skatlo svoj frsterk.

Naredu sm s TDA-7294, ki je sam zase deklariran kot 100W chip v bridge vezavi (dva chipa po kanalu frsteka) stvar, ki sem jo previdno deklariral kot 2x200W sin, cheprav mi je na mizi suvala krepko cez 300W po kanalu. Dokumentacijo mam na websiteu, ceprav je od predzadnje verzije. V dogovoru s HTE sem svojcas naredu kite (toroidni trafoji, plata, elektronika, hladilniki), ki jo je HTE celo nekaj casa prodajal.
Mislim, da je bla cena 35.000 za KIT. Stvar je bla zelo solidno narejena, saj je mela recimo 2x300W toroide, pa KONJSKI hladilnik za ta denar.
Se zdaj ga mam v delavnici. Metallica rulez !!!! >:D

Tr0n ::

Heh, kewl!

Brane2 ::

Aja, pozabu sem rec, da ti lahko posljem vse razen plate zastonj. Ce mislis sam delat plato, bi ti to moralo bit dost.

Lahko ti pa tud plato dobavim (pravzaprav sta dve- za usmernik in frsterk..) za pest drobiza.

Ce se ti ne da lotat, lahko dobis mojo alpha- sestavljeno in preizkuseno verzijo, za ceno kita...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
22929775 (12768) N4m31355
»

Navaden ATX sem predelal da dela na 12V vhodu

416971 (5222) DimmniBurek
»

Comp. napajalnik za ojacevalec???

265192 (4789) jRk0
»

elektroniki kje ste!!!